4
Szólj hozzá!

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Kovács IstvánSzurkoló1Ultras_1928cutkahun Recent comment authors
  Subscribe  
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
Visszajelzés
cutkahun
Tag
cutkahun

Itt mindenkit ki kell rúgni akinek nyíregyházi focimúltja van?? Szatke, Nagy Sanyi, Feczkó, Szabó nem hiszem,h rosszabbak mint azok a pénzéhes keselyűk akik idegyűlnek a pénzszagra!!! Feczkó is innen kirugdalt 5 forintos játékosokkal hülyére vert minket hazai pályán, Amúgy meg Véber meg a haverjai szerintem 1-2 év múlva azt se fogják tudni merre is van Nyíregyháza……de legalább addig is jó volt a mézes bödön körül!!!

Ultras_1928
Tag
Ultras_1928

Vannak ma klubok Magyarországon, ahol a szurkoló csak nyűg: szerencsére Nyíregyházán más a helyzet. A tulajdonos, a régi és az új vezetés is azon fáradozott, hogy normalizálja azt az egészségtelenné és feszültté vált légkört, amely – a felek szándékától függetlenül – az elmúlt években kialakult. Örömmel jelenthetjük ki, hogy megszületett a megoldás, így a nyíregyházi szervezett szurkolói csoportok a ‎2017-2018-as idénytől kezdve visszatérnek a lelátókra. Ígérjük, hogy rajtunk nem fog múlni csapat eredményessége és a jó hangulat.

Hajrá Szpari! Hajrá Nyíregyháza!

 

Szurkoló1
Vendég
Szurkoló1

Penny-kbe többet nem megyek, mivel a Fradit támogatják. Ha a Penny a focit támogatná, akkor a ahol van Penny, a közeli focicsapatot kellene támogatnia. Nálunk is van, lesz annyi néző, mint a Fradinál. Nemsokára NB2-s meccsen többen leszünk, mint bármely NB1-es meccsen…

Kovács István
Tag
Kovács István

Sziasztok! Alig várom, h qgli – akinek a másik neve Cumi-(hogy miért használ egy ilyen fórumon valaki két nevet, nem tudom, nyilván lehet egy kis zavar fejben) megírja, hogy a valaha volt legjobb szakmai stáb van most nálunk. Hogy honnan tudja? Látott két edzést…… De amit fontosnak érzek. Aki most, néhány meccs után Lucsánszky fejét követelné, emlékezzen kicsit. Tavaly Mátyus egy klasszisokkal gyengébb kerettel ilyenkor még első volt, majd a fél csapat megsérült, jött pár vereség, Mátyus ment. Fél év után meg már azért kellett edzőt váltani, hogy nehogy kiessünk. Tehát szerintem legyünk kicsit türelmesebbek. Nyílván az látszik, hogy Lucsi… Read more »