A pofont megkaptuk, rajzoljuk újra a határokat!

Méretes vereséget mért ránk az atomvárosi csapat.
Mai napom legnagyobb meglepetése(és gondolom nem csak én vagyok ezzel így) az összeállítás volt. Próbálom visszafogni magamat a játékosok értékelésénél. A védelem így nem jó. Pótit el kell felejteni! Nem csupán a gól előtti szitu miatt(szenzációs mozdulat volt), hanem a mezőnyben nyújtott produkció, a lassúság, és az elvesztett párharcok miatt. Le a kalappal a Kecsó előtt, hogy egy ilyen “védő” munkája mellet is bent tudták tartani a csapatukat. Komolyan mondom, a meccs vége felé berohanó fiatal is meg tudta volna futni százon a csúcsigazolásunkat. Patály szintén NB3-ba való, egyszerűen nem értem meg, hogy mit lát ebben a fiúban a mester. Középpályánk úgy-ahogy megvolt, bár Spitztől azért többet várnánk… Bajzi, ez nem elég!!! Ahhoz, hogy az ilyen játszós csapatok ellen, mint a Paks-akik idegenben is ránk tudták erőltetni a futballjukat-tudjunk helyzeteket kialakítani, sokkal több labdát kell megtartani elől. Sokszor van lesen kedvencem, így pedig nem lehet helyzetekig eljutni. Pákót nem szabad játszatni, vannak nála jobbak.

Hallottam, sokaknak a védekező stílusunkkal volt baja. Ahhoz, hogy tudjunk támadni, kell egy labdabiztos irányító, akinek a segítségével ki tudjuk hozni a labdákat. Abdou és Kosztics inkább a védekező feladatokban érdekeltek, Spitz pedig egész egyszerűen alkalmatlan erre a feladatra. Koller támadó középpályás, vele szintén nem vagyunk előrébb. Ez a keret kontrajátékra alkalmas, és azt kell csinálnunk, amiben a legjobbak vagyunk. Nyilván ezt csak a mester láthatja.

Semmi kedvem sincs védeni a csapatot, viszont ez a paksi gárda még sokra hivatott idén. Fizikálisan nagyon ott vannak, labdabiztosak és gyorsak. Egyszerűen mindenben felülmúltak minket, ez előtt meg kell hajolni, és gratulálni kell. Az időhúzásokért már kevésbé…

Utolsó gondolatom: ne temessük már a csapatot emberek! Milyen dolog az, hogy valaki a harmadik paksi gól után feláll és elmegy(akinek nem inge, ne vegye magára)?! Hát milyen szurkolók vagytok?? “Nem megyek ki meccsre, csak ha jobban megy majd a csapatnak.” Akkor ne gyere!! Tedd fel magadnak a kérdést: kinek fog hiányozni egy olyan “Szpari szurkoló”, aki az első rosszul sikerült meccs után kijelenti, hogy mostantól nem jár meccsre? Ez nonszensz, ehhez nincs mit hozzáfűzni. Kikaptunk egy jobb csapattól. Kész. Ennyi. Nem kell ezt túldramatizálni, menni kell tovább, buzdítani kell a csapatot, és nem hergelni a rajongókat ellene. Előre Spartacus!!!!!!!

Subscribe
Visszajelzés
guest

*

3 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Menotti
8 éve

Szép összefoglaló!  A végével nagyon egyetértek! Mindenki Kispestre!

Boldi
Boldi
8 éve

Viszont azt egyáltalán nem értem Törtei Tamás(sokkal erőszakosabbb,dinamikusabb mint Jánvári) és a Gengeliczi-Rubus kettős mért nem állhat fel!?