A Szpari edzőtáborban, szurkolói kártyával történő beléptetés

 Elindult Bükfűrdőre a Nyíregyháza Spartacus. A klub vezetése újabb játékosokkal írta alá a szerződést.

Nagy volt a nyüzsgés reggel kilenckor a Városi Stadion bejáratánál. Sorban érkeztek a játékosok és a stáb tagjai táskáikkal, helyükre kerültek a labdák és minden olyan felszerelés, mely egy hétre szükséges. A Szpari Bükfűrdőre indult, ahol a következő napokban edzőtáborozik. Néhányan a játékosok közül majd Budapesten csatlakoznak az utazókhoz, vasárnap ugyanis szabadnapot kaptak, így ők haza utaztak. Szilágyi Péter viszont az indulás előtt elköszönt a társaktól. A támadó a jövőben Békéscsabán folytatja pályafutását. A klub vezetése és a szurkolók nevében köszönjük, amit az elmúlt évben a Nyíregyházáért tett ! Elképzelhető, hogy társa is akad aki követi, mivel Reznek Donát is Békéscsabán szerepel próbajátékon, Dajka Lászlót pedig a Kisvárda teszteli. Az is eldőlt, hogy Fabu Márton, Szathmári Sándor, Sándor Dávid és Lipcsei Márk Nyírbátorban játszik majd kölcsönben. Póti Krisztián viszont a Szpariban folytatja. A játékos napok óta a csapattal készül, és szerződést kínált neki a klub, melyet alá is írtak a felek. Pekár László is játszott már a legutóbbi felkészülési meccsen is, ám csak most került pont a leigazolására, így ő is a Nyíregyházát erősíti a jövőben. Ami a külföldi próbajátékosokat illeti, egyikük sem ütötte meg az elvárt szintet, így tőlük már elköszöntek. A Szpari a héten újabb két edzőmérkőzést játszik majd két román elsőligás együttes ellen, Ausztriában.

Az utazó játékoskeret:

Perger Bence

Balogh János

Ovszijenko Volodimir

Rubus Tamás

Szokol Zsolt

Jánvári Gábor

Pekár László

Huszák Tamás

Bajzát Péter

Pákolicz Dávid

Póti Krisztián

Gengeliczki Gergő

Spitzmüller István

Törtei Tamás

Sándor István

Szécsi Márk

Koller Krisztián

Rezes László

Lázár Bence

Csordás Szabolcs

Patály János

Fodor Ferenc

Az élvonalban új beléptetési rendszer lép érvénybe. Ennek bevezetése miatt a klub kéri a szurkolók türelmét és megértését.

Miközben a játékosok és a szakmai stáb már a felkészülésre koncentrál, a klub vezetésének az élvonalba jutás sok plusz munkát jelent. Tárgyalás és szerződéskötés játékosokkal, stadionbejárás a biztonságiakkal, egyeztetés az utánpótlás nevelésről, az edzőtábor minden részletének megszervezése. Csak néhány feladat azok közül, melyeket az elmúlt napokban meg kellett oldani, de ide tartozik az új beléptetési rendszer is. Az NB-I-es tagság számos követelménnyel jár, ami a szurkolókat is érinti. A stadionbiztonsági projekt keretén belül az új Sporttörvény a stadionokba történő bejutás kapcsán előírja a névre szóló beléptetés bevezetését, valamint a klubkártya rendszer kiépítését. Ennek megvalósítása folyamatban van, ezért a klub még kéri a szurkolók türelmét és megértését a jegy- és bérlet értékesítéssel kapcsolatban !

írja a nyiregyhazapsrtacus.hu

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments