Az oldalról

A hajrászpari.hu weboldalt a Nyíregyháza Spartacus FC szurkolóinak készítettük, ahová várunk mindenkit, aki hozzászólna, véleményt mondana, fórumot kezelne, saját csoportot (például vitacsoport) hozna létre.

Megpróbáltunk egy kis közösségi oldalt létrehozni, ahol a cél többek között a vélemények megvitatása, a szurkolók segítése, információk megosztása a csapatról, a felkészülésről, az edzőmeccsekről.

Lehetőségetek lesz például mérkőzések online közvetítésére is. Ha ott vagy egy szpari edzőmeccsen, feltöltheted az eseményeket, hogy mások is megismerjék a történéseket.

Felépítés:

Az oldal struktúrájában csoportokat láthattok. Ezek például a “Hajrá Szpari!”, “Tippjátékok”, stb. Amennyiben szeretnél az egyik csoporthoz hozzászólni, előbb csatlakoznod kell hozzá.

Vannak csoportok, amelyeken belül fórumokat hoztunk létre. Amennyiben csak a fórumba szeretnél véleményt mondani, akkor is szükséges a csoporthoz csatlakozás. Persze vannak fórumok, amelyek nincsenek csoporthoz “rögzítve”, ezekhez a regisztráció után már hozzászólhatsz.

9 thoughts on “Az oldalról

 1. Sziasztok.lehet hogy rosz helyre irom, de probaltam regisztralni, amit ti elutasitottatok. Evek ota tagja vagyok a szpari forumnak, s bar kulfoldon tartozkodom, folyamatosan kovetem a csapattal kapcsolatos dolgokat. Segitsetek legyszi, erdekelnek a forumon tortentek is. Udv Hush

  1. Szia! Valami félreértés lehetett, mivel még nem 100%-os az oldal! Kérlek próbálj újra regisztrálni! A kellemetlenségért elnézésedet kérjük!

   Üdvözlettel:A moderrátor

 2. Hello! Nekem is sikerült a regisztráció,de a csapathoz kapcsolódó csevegő rovatba nem tudok írni én sem.  Igen,mint olvasom csatlakozni kell a Hajrá Szpari! csoporthoz,de hogyan lehetséges?? Köszönöm.

  1. Szia! A csoport neve mellet ott van, hogy csatlakozás a csoporthoz, vagy ha megnyitod a csoportott, akkor a leírásban is megtalálható ez az opció!

 3. Szeretném ha a furomon lenne moderálás!

  Hajraszpari72 hangneme nem oda való!

  Várom válaszukat és intézkedésüket!

  1. Természetesen van moderálás, figyeljük és szürjük a trágár bejegyzéseket! Láttuk a korábbi hsz-eket és figyelmeztettünk mindenkit az ilyen hsz-ekkel kapcsolatos következményekről!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*