BEHARANGOZÓ:Újra teljesül az álom? Szpari-Loki

Ma(holnap)  újra teljesül az álom,
Győzelem vár,miénk a bajnokcsapat.
Megnyerjük a rangadókat,
Győzelem vár,miénk a bajnokcsapat.
Sok kemény csata,őrült utazás vár,de egy a cél tűzön-vízen át,
Mert ha meccs van az egész világ hiába vár,érte nem túl nagy ez az ár. – Vagy mégis?

Ma a Városi Stadionban a Diósgyőr játszik az Európa Ligában a Litex Lovech ellen. Körülbelül 6500 jegy kelt el eddig. A napokban nagy esőzések voltak és várhatóak a mai napra és holnapra is. Ezáltal nagy valószínűséggel a diósgyőri meccs erősen megviseli a frissen felújított pálya talaját, így akár nehéz körülmények is várhatnak a csapatokra a Keleti-Rangadón. – Köszönjük NYÍRVV! –

Az MLSZ szabályzata szerint a mérkőzést kiemelt kockázatúnak kell minősíteni, így csak is kizárólag névre és helyre szóló jegyeket lehet vásárolni. Erre ráadás még, hogy a helyszínen NEM lesz jegyértékesítés, így csak elővételben lehet őket megvásárolni.


 

A jegyárak a következőképp alakulnak:

1. Tribün (Nyugati): 2.000 Ft
2. Régi lelátó (Keleti): 1.800 Ft
3. Kanyar: 1.200 Ft
4. Kedvezményes (Nő/ Diák/ Nyugdíjas) Nyugati: 1.000 Ft
5. Kedvezményes (Nő/ Diák/ Nyugdíjas) Keleti: 900 Ft
6. 14 év alatt/ 70 év felett: 5 Ft
7. VIP jegy: 5.000 Ft

UTÓLAG KIDERÜLT, HOGY A KANYARBA A KEDVEZMÉNYES (NŐ/DIÁK/NYUGDÍJAS) JEGY 1.000 FT.


 

A JEGYEK AZ ALÁBBI HELYEKEN MEGVÁSÁROLHATÓK MA 14:00-IG, ILLETVE HOLNAP 16:00-IG:

Sky Travel Utazási Iroda
Nyíregyháza, Szabadság tér 4.

H-P: 8:00-18:00

 

Sky Travel Utazási Iroda Kisvárda
Kisvárda, Csillag utca 29.

H-P: 8:00-17:00

Ticket Line
Nyíregyháza, Szarvas utca 1-3. V. emelet

Autoclub Travel
Nyíregyháza, Dózsa György utca 9.

Media Markt
Nyíregyháza, László utca 12.

Neckermann Utazási Iroda
Nyíregyháza, Szent István utca 1.

OTP Travel Kft.
Nyíregyháza, Dózsa György u. 3.

Quaestor Travel
Nyíregyháza, Kossuth tér 8.

AZ ÁTHÚZOTT ÉRTÉKESÍTÉSI PONTOKON NEM MŰKÖDIK A RENDSZER!

 

llletve az mlsz. hu oldalán: JEGYVÁSÁRLÁS

 FIGYELEM! EGYIK SZURKOLÓTÁRSUNK JELEZTE,HOGY TŐLE AZ ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS SORÁN PLUSZ TRANZAKCIÓS KÖLTSÉGET VONTAK LE!


 

Szükséges adatok a jegyvásárláshoz:

– név
– születési hely
– születési idő

Hivatalos okirattal kell igazolni a vásárláskor és a belépésnél is elkéretik.

Az alább kép segítséget nyújthat a jegyvásárlásban, hiszen az MLSZ oldalán közölt kép csalóka – valószínűleg így sikerült a vendég szurkolóknak is a biztonsági szektorba váltani belépőt. –

A Mastiffs 1995 kérése, hogy aki az ultrákkal szeretné végig szurkolni a  meccset a kanyarban, az lehetőleg a Déli Lelátó C, vagy D szektorába váltson belépőt!


 

Akkor végre jöjjön a beharangozó!

A szezon egyik legfontosabb meccse következik, a KELETI RANGADÓ! Több, mint 4 év telt el az utolsó NB1-es Szpari-Loki derbi lefújása óta. Akkor a Debrecen 3-0-ra legyőzte a Nyíregyházát a Városi Stadion gyepén – Szegény Öcsink mondhatjuk maga adta meg a kegyelemdöfést saját csapatának .- . Igaz azóta már hatszor találkozott a két csapat a Magyar Kupában és a Ligakupában(1 nyíregyházi, 5 debreceni siker).

 

 

Friss hír, hogy a Zoran Kostic csatlakozott a Nyíregyháza keretéhez. A DVTK középpályása mindenben megegyezett a vezetőséggel, szerződése 2 évre szól. A holnapi pályára lépése viszont még kérdéses.

Nézzük, hogy a két csapat kerete miként alakult át a nyár folyamán:

Nyíregyháza:

Érkezett: Zoran Kostic (szerb,DVTK), Mohamadou Abdouraman (kameruni, DVTK), Fodor Ferenc (PMFC), Koller Krisztián (szabadon igazolható, PMFC), Lázár Bence (Újpest – kölcsönbe), Pekár László (KTE), Póti Krisztián (KTE), Spitzmüller István (DVSC), Szécsi Márk (DVSC – kölcsönbe)

Távozott: Csordás Szabolcs(Ajka) Reznek Donát(Balmazújváros -kölcsönben)Paku Roland (visszatért Győrbe), Ulvicki Mihály, Polényi Gábor(Vasas), Kis Róbert, Kákonyi Dániel, Máté János (Szolnok – kölcsönből vissza), Szilágyi Péter (Békéscsaba), Fabu Márton (Nyírbátor – kölcsönben), Lipcsei Márk (Nyírbátor – kölcsönben), Szathmári Sándor (Nyírbátor – kölcsönben), Sándor Dávid (Nyírbátor – kölcsönben)

Debrecen:

Érkezett: Varga József (Middlesbrough – kölcsönből vissza), Aleksandar Jovanovic (Ferencváros), Szűcs István (Létavértes – kölcsönből vissza), Vukasin Poleksic (Kecskemét – kölcsönből vissza)

Távozott: Pölöskey Péter (Pécs – kölcsönadás után végleg), Spitzmüller István (Nyíregyháza), Szécsi Márk (Nyíregyháza – kölcsönben), Bernáth Csaba (visszavonult), Szatmári Csaba (Balmazújváros), Gál Mátyás (Vasas – kölcsönadás után végleg), Kertész Tamás (Békéscsaba – kölcsönben)


 

Mindkét csapat nagyon jól erősített, igaz más célok eléréséhez. A DVSC-nek a bajnoki cím és helytállás a nemzetközi porondon a célja, míg a Szparinak a biztos bent maradás. – Habár az igazolások után sokan az élmezőnybe várják a Nyíregyházát….

Apropó nemzetközi szereplés…. A DVSC kedden győzte le a Cliftonville együttesét a Bajnokok-Ligája selejtezőjében és jövőhét kedden már ismét BL meccs vár a hajdúságiakra a BATE Boriszov ellen. Így tehát megterhelő időszakon mennek keresztül, talán ez a Szpari malmára hajthatja a vizet.

Az összeállítások még nagyon képlékenyek. Nyíregyházi oldalról szinte még lövésünk sem lehet.

A Debrecen az alábbi csapattal lépett pályára kedden, tehát valószínűleg valami hasonlóval jönnek a Nyírségbe is.

Novakovic – Jovanovic,Korhut,Máté,Mészáros – Szakály,Varga,Bódi,Mihelic – Sidibe,Volas

Igazából lövésem sincs, hogy hogyan is fogunk felállni, így csak azt tudom bemutatni, hogy én hogyan raknám össze a csapatot. Egyértelműen 4-4-2-es felállásban tenném fel a játékosokat, ahol Lázár visszavontabb szerepkört kapna. Íme:
Balogh – Szokol,Gengeliczki,Fodor,Jánvári – Abdouraman – Rezes,Koller,Kostic – Lázár,Bajzát

Ezáltal Pekár,Szécsi,Huszák,Póti csak a padon kezdene, de a meccs kellő pillanatában bevethetőek lennének.

Huszák Tamás:Elég rég volt már, de ismerem a játékosokat, jóban is vagyunk, de a pályán nem lesz barátság. Nagyon várjuk már a kezdést, mert bár játszottunk felkészülési meccseket, a bajnoki teljesen más. Bízom benne, hogy jó lesz a hangulat, sok néző látogat ki a stadionba, és jó eredményt érünk majd el. Az újak beilleszkedtek, megfelelően felkészültünk, és szeretnénk bizonyítani pénteken – mondta Huszák Tamás. A középpályás megnézte a DVSC nemzetközi kupameccsét, de biztos abban, hogy több poszton változtat majd a Loki szakvezetése az összeállításon.  – Nagyon erős keretük van, a kisapdon is jó labdarúgók ülnek. A játékrendszer minden bizonnyal nem változik, marad a 4-4-2, maximum a játékosok cserélődnek a keddi találkozóhoz képest. Tavaly több alkalommal játszottunk ellenük, ismerjük őket, és remélem győzelemmel rajtolunk.

Máté Péter:– Biztos vagyok benne, hogy a hazaiak nagyon motiváltak lesznek, hiszen most jutottak fel, otthon kezdenek, és mindenképpen bizonyítani szeretnének a közönségük előtt. Arról nem is beszélve, hogy a meccsnek presztízsértéke is van. Parádés hangulatra számítok, biztos, hogy Debrecenből is sokan elkísérnek minket. A három pontért megyünk, hiszen fontos lenne jól kezdenünk a bajnokságot, mindenképpen lökést adna a folytatásra.

A fogadóirodák nagyjából a következőként fizetnek: H 4.75  D 3.75 V 1.62

 

 

 

Lesznek viszont olyanok akiknek a galambürülékkel teli drága székek helyett a kényelmes foteleket fogják választani….

 

 

Bár a németek ebben is előttünk járnak… 🙂

 

Szóval a lényeg, hogy mindenki szurkoljon! Lehetőleg a stadionban! Hajrá Szpari!

Szpari-DVSC

2014.07.25. 19:00

Nyíregyháza,Városi Stadion

Élőben közvetíti a SPORT TV

 

 

Subscribe
Visszajelzés
guest

*

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments