Beharongozó – Szpari-Pápa

 

Szombaton újra teljesül az álom,hazai pályán a Szpari és első idénybeli hazai sikerére készül szeretett csapatunk.

A vendégek háza táján a honlap tanúsága szerint nincs sérült, a héten Szűcs Lajos úgy nyilatkozott stabil középcsapattá szeretnének válni ehhez pontokat kell gyűjteni.

Nálunk az elvárás egyértelműen győzelem, a hetet jó hangulatban töltötte a csapat reméljük ez hétvégén is pozitív eredménnyel párosul.Egyedül Lázár Bence betegsége adhat okot aggodalomra a rotációs lehetőségeket tekintve, igaz Molnár Marcell visszatért és hétvégén ha keretbe kerül első  NB1-es Szpari meccsére készülhet.

A felállást tekintve úgy tűnik még formálódik a kezdő 11, a védelem a Szokol,Fodor,Gengeliczki,Törtei védősorral állhatunk fel, én személy szerint szeretném ha a szélső védők gyakrabban segítenék a támadásokat hogy ki tudjunk alakítani emberelőnyös szituációkat. A középpályán az Abdou-Kostic kettős stabilnak vehető, szélen pedig a Szécsi-Pekár kettős kezdhet,esetleg Pákolicz kerülhet be. A két ifjú szélsőnk még nem csillogtatták meg tudásuk legjavát, bízunk benne minél hamarabb formába lendülnek! Ha engem kérdeznének hogy álljunk fel a támadósorban, egyértelmű hogy két csatárral állnék fel hazai pályán,főleg hogy most már a padon lenne egy csere opció,de erre kicsi a valószínűség. Inkább az eddig megszokott egy támadó középpályás, Koller aki igazából box-to-box azaz egyik kaputól a másikig loholó játékot mutatott be, megpróbálta összekapcsolni a középpályát Bajzáttal, több-kevesebb sikerrel. A csatársorban pedig az eddig 2 gólnál járó Bajzát kaphat újra bizalmat,reméljük folytatni fogja a góltermelést!

Ha én lennék az edző támadó,nyílt sisakos játékot akarnék látni a fiúktól, gólra éhes játékkal! Igaz azt szokták mondani mindegy hogy játszik a csapat csak a győzelem a fontos , én mégis szeretnék kreatív,kombinatív focit látni a csapattól! Mi szurkolók annyival segíthetünk a csapaton hogy minél többet kilátogatunk a stadionba és belehajszoljuk a fiúkat a győzelembe!Végezetül csak annyit írnék hogy :

Hajrá Szpari! Hajrá Nyíregyháza!

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments