Bejelentés: Megnyitottuk a bejegyzéseket mindenki számára!

Mostantól könnyen, gyorsan és egyszerűen lehet bejegyzést írni! Reméljük minél többen kedvet kaptok hozzá!


Be kell látni, hogy komoly létszámú szerkesztői stáb hiányában mi, hobbiból nem tudjuk rendszeresen frissíteni és fenntartani az oldalt azon a szinten, amin megálmodtuk. Sajnos “egyet előre, kettőt hátra” az oldal eddigi mottója. Muszáj azt elérnünk, hogy az oldal magától guruljon és csak minimálisan kelljen vele napi rendszerességgel foglalkozni,annyira amit még ez a kis stáb is el tud végezni. Ennek következtében a főoldalon csak az általatok beküldött bejegyzések láthatóak ezentúl. Ezt eddig is terveztük, hiszen az volt a célunk, hogy mindenki megoszthassa a jelen és a jövő szurkolóival múltbeli és jelenlegi érzéseit, élményeit.. A csapattal kapcsolatos híreket a Facebook oldalunkon tesszük közzé, ami pár napja újra aktív és teljes gőzzel üzemel – a szemfülesebbek már biztosan észrevették. Egyébként a Facebook oldal aktivitása elég magas lesz – és már most is az. Naponta több friss bejegyzést teszünk közzé, illetve jókat lehet beszélgetni is. Mivel bizonyára van olyan Szpari szurkoló, aki a fórumot és a szurkolói oldalt használja, de nincs regisztrált fiókja a legnagyobb közösségi portálon, ezért az oldal belépés/regisztráció nélkül is elérhető a fenti menüben, illetve ezen a linken.  Viszont szeretnénk egy kicsit kárpótolni titeket – habár nem túl nagy a veszteség. Régóta tervezzük és most úgy gondoljuk el jött az ideje egy új lehetőség bevezetésének. Úgy érezzük az oldal most ért el arra pontra, hogy már mindenki megszokta és már nincsenek komolyabb technikai hibák sem (a tolódást és a lestaktikát még gyakorolni kell… 😀 ).  A külalak és a szerkezet is elnyerte a többség tetszését, így véglegesnek mondható. Szerencsére egyre többen küldtök be nekünk cikkeket, de sajnos ennek közzététel elég körülményes, ezzel szeretnénk ezt leegyszerűsíteni.

A napokban még feltöltjük a “Szabályzat” és “Az oldalról” menüpontokat! A tabella csak ideiglenesen tűnt el, mivel nincs neki, hely, de hamarosan visszakerül!

Az alábbi útmutatót ezen a linken, vagy a menüből a “Bejegyzés beküldése” fülre kattintva bármikor elérhető!

Kedves Szpari szurkolók társaink! A hajraszpari.hu szerkesztősége úgy érzi, hogy az oldal elérte azt a stabilitást és minőséget, hogy nyissunk előttetek egy újabb lehetőséget arra, hogy megosszátok gondolataitokat, érzéseiteket a többi Szparistával! Mostantól bárki aki regisztrál írhat az oldal főoldalára! Eddig is voltak és vannak olyan szurkolók akik csak alkalmanként küldték be gondolataikat – és ezáltal szeretnénk az ő dolgukat is megkönnyíteni – ezért reméljük,hogy minél többen kaptok kedvet ehhez a megnyilvánuláshoz is! Mint tudni illik az oldal azért jött létre, hogy felületet biztosítson a Szpari szurkolók számára a közösség építéséhez valamint, hogy a világhálón is mindenki véleményt formálhasson a csapatról, egy a hivatalos oldaltól független felületen!
Az oldalra beküldött tartalmakat egy gyors moderálás – valamint formázás  után tesszük közzé. Mivel a regisztrációnál is szűrjük az embereket, ezért remélhetőleg nem lesz sok dolgunk!
Lényegében bárki leírhat bármit ami a klubhoz, vagy a magyar focihoz tartozik! Örömmel várjuk az élménybeszámolókat a legutóbbi meccsekről, vagy akár a távolabbi múltból is!  Kötetlen stílusban, szabadon lehet fogalmaz, nyílt érvekkel, persze az ésszerű határokon belül(durva káromkodás és politizálás TILOS!)!

NE FELEDJÉTEK: EZ  AZ OLDAL A SZURKOLÓKÉ,A SZPARI MI VAGYUNK! HAJRÁ NYÍREGYHÁZA!

Az alábbi pár lépésben bemutatjuk, hogy hogyan is működik a rendszer:

A következő képen látszik, hogy az oldal tetején látható fekete tálcán az “Új” menüponton belül megjelenik egy eddig nem látható “Bejegyzés” almenü. Ha szeretnénk mi is bejegyzést írni, akkor erre kell kattintanunk!

Képkivágás

 

 

Ezután megjelenik a vezérlőpult, ahol eddig csak a saját adatlapunkat és eseményeinket, valamint hozzászólásainkat tudtuk vezérelni. Az itt
lévő szövegszerkesztő nagyban hasonlít az ismertebb alkalmazásokhoz(Microsoft Office Word,Open Office Writer). Egy cím megadása után már neki is kezdhetünk az írásnak. Természetesen kedvünk szerint formázhatjuk a szöveget, de erre mindenki maga is rá fog jönni.

vége

Ha kész vagyunk csak kattintsunk az ” Elküld megtekintésre” gombra, majd egy moderátor ellenőrzi, illetve kijavítja az esetleges hibákat és már meg is jelenik az oldalon! Saját bejegyzéseinket utólag is módosíthatjuk! Reméljük elnyeri tetszéseteket, kérdéseitekre/észrevételeitekre természetesen örömmel válaszolunk!

Subscribe
Visszajelzés
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bence Kalapos
5 éve

Sziasztok!   Eloszor is elnezest kerek az ekezetek hianya miatt, iPhone-rol gepelek. Gratulalok a sracoknak a tegnapi gyozelemhez.   Par eszrevetel: Amig mindenki birja erovel, szerintem a mezony egyik legerosebb csapat vagyunk, hatul stabilak, a kozeppalya kozepen van meg mit csiszolni, de Holdampf agilitasa es Tamasi okos melysegi jateka tegnap 60 percig jol mukodott. A szeleken Szecsi borzasztoan sulytalan volt es sok hibaval jatszott. Szerintem o “hangulatember”, ha az elso megmozdulasa nem sikerul, az egesz meccsre hatassal van, ja es szerintem neki van a leggyengebb eronlete az egesz csapatban. Rezes jo 50 percig birta erovel, addig sokat mozgott, kereste az… Read more »