Bemutatjuk új szerkesztőnket!

Nem csak a csapat, de a szurkolói oldal is minőségi erősítésen esik át az idei nyár alatt! Örömmel jelentjük be, hogy a jövőben hajraszpari72  írásait is olvashatjátok az oldalon. Az alábbi bejegyzésben bemutatkozik nektek. Üdvözlünk a csapatban!

Nyíregyházi történetem 2005-ben kezdődött, ugyanis ekkor költöztünk családommal a szabolcsi megyeszékhelyre. A pozitív hírek hallatán 2007-ben mentem ki életem első Szpari meccsére. A Vecsés ellen még egy sálat is sikerült szereznem, amit máig is őrzök, és amivel máig is meccsekre járok. Sajnos pont az egyik legsikeresebb NB1-es szezont végig ki kellett hagynom, ugyanis Németországban találtam munkát, viszont onnan minden héten látogattam a klub akkori oldalát, a szpari.hu-t, és figyeltem, hogy szerepel városom csapata. A 2008-2009-es rajtra már haza tudtam jönni, a Siófok ellen már itthon ünnepeltem a szezon első sikerét a Spartacusnak. A későbbiekben beleszerettem Lazareanu védési stílusába, kár, hogy sokat bajlódott sérülésekkel. Kedvenc játékosom Aco Stojkov volt, aki Apostuval az oldalán rugdosta a gólokat. Sajnos a következő évben megtörtént a ”tragédia”, sokként ért a kiesésünk. Zokon vettem, hogy elfogytak az ultrák, nélkülük már nem is voltak igazi Szpari meccsek a Szpari meccsek. NB2-ben is lelkesen jártam a meccsekre, végig vártam a feljutást, helyette pedig kaptam(kaptunk) egy 3. helyet. Sziky kiszállt a futballból, ami nyilván az ultráknak tetszett, viszont a klubnak egyáltalán nem tett jót. Ekkor megfogadtam, hogy addig nem járok meccsekre, amíg a klub annak a pesti parasztnak a kezében van(ezt néhányszor megszegtem). Nyíregyházáról menekültek a játékosok, a klub pedig majdnem megszűnt. Révész Bálint érkezésével újra elkezdtem sorozatosan látogatni a meccseket, kifejezetten tetszett, hogy visszahozott olyan játékosokat Nyíregyházára(még ha nem is csúcsformájukba), mint Bari vagy Boci. Mikor tavaly ősszel megvertük a Vasast négy nulla arányban, akkor már tudtam, hogy bajnokok leszünk az idény végén. Ebben az új NB1-es szezonban megpróbálok minimum 11-12 meccsre kimenni, illetve tervezem három idegenbeli találkozónknak a megtekintését. Hajrá Szpari!

hajraszpari72

Subscribe
Visszajelzés
guest

*

4 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
cica88
8 éve

Üdvözlet! Erőt és kitartást a munkádhoz!

hajraszpari72
8 éve

Koszi:D

Csendesenszemlélő
Csendesenszemlélő
8 éve

Sikeres kiválasztás, bár nem hiszem, hogy fejvadász cég közreműködésével történt. Személye teljes mértékben meggyőzött a szurkolói kártya, a vénaszkenner, az írisz lenyomat szükségességéről. Egyik másik ötletét olvasva, nem találnám túlzónak az agyi ct és mri vizsgálatokat sem.