Csábi hétfőn tart előszőr edzést Nyíregyházán!

Hétfőn tartja első edzését Csábi József Nyíregyházán.Előtte a vezetőség egyeztet az egész kerettel. Több NB1-es labdarúgó is csatlakozhat hamarosan a csapathozderült ki a klub hivatalos honlapján közzétett cikkből.

 

edzes_7

 

 “Hétfőn nemcsak a felkészülést kezdheti el a Nyíregyháza Spartacus, hanem újabb élvonalbeli labdarúgókkal is erősödhet a keret. Lucsánszky Tamás klubigazgató több játékossal már közel áll a megegyezéshez, és a hét elején szerződést is köthetnek. Koller Krisztiánnal és Szécsi Márkkal a támadó szekció erősödött, és ide még további futballisták érkezhetnek, de középpályás és védő is csatlakozhat a csapathoz. Hétfőn a bajnokságot nyert keret tagjaival is egyeztetnek a vezetők, délután pedig először vezényelhet edzést a Szparinál Csábi József, a klub új vezetőedzője. Az együttes július 7-ig készül majd hazai környezetben, majd Bükfürdőre utazik edzőtáborba.”-írja a nyiregyhazaspartacus.hu

 

Információink szerint Mohamadou Abdouraman,Szepessy Róbert és Vermes Krisztiánnal is közel áll a klub a megállapodáshoz.

Subscribe
Visszajelzés
guest

*

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments