Hozzászólás: Átigazolási pletykák

Akkor válaszként ajánlom figyelmetekben a mi naaagy mlsz-ünk remek kezdeményezését a tv-s jogdíjak szétosztását illetően,már ami a 23 évnél fiatalabb magyar játékosok alkalmazását “szorgalmazza”:

Ebben a rangsorban a Kispest vezet, nos ez a klub hemzseg a légiósoktól..:-D:-D csakúgy mint a dobogós Puskás Akadémia..

Nem mondom,kell támogatni a fiatal tehetségek játékhoz jutását,de nem ilyen balga módon…a fent említett rangsor hű példa erre..A gond az,hogy ha csak kizárólag (vagy nagyobbrészt) 23 éven aluli játékost játszatunk egy csapatban, nem ér semmit,mert örökké rutintalan és ebből adódóan eredménytelen lesz. Tehát más koncepcióra van szükség a fiatalok támogatásásra és mindenek előtt jobb alapokat kéne adni nekik abban a korban,amikor ez még fejlesztehő…

Forza!

Lehet hogy a fradi gépezete dadog, de ott igenis játszik 2-3 olyan légiós( Leonardo,Somalia,Besic,Diallo) most,akikhez fogható magyar tehetség a sutban sincs és nem is lesz,ha ilyen elmaradott és rossz koncepcióban fogjuk folyatatni az utánpótlás nevelést.

Viszont azok a “tehetségeket” akik magyarok a fradiban, én világgá zavarnám (Józsi,Holmann – mit képzelnek ezek?? – netán,hogy minőségi játékosok??)