Hozzászólás: Átigazolási pletykák

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-iii-all-a-bal-ebesen-elfogyott-a-penz-ificsapattal-allnak-ki-2298095

Jeremiás Gergő, Nagy Dávid…

– See more at: https://hajraszpari.hu/forumok/tema/atigazolasi-pletykak/page/2#sthash.2LnRYdnG.dpuf”

Ezt te sem gondoltad komolyan…. 😀 😀 Két igazi tehetség, akik meghatározó játékosaink lehetnének … ja nem, mégsem. 😀

Azt viszont biztosra veszem, hogy Tökölit télen leigazolja a Dunaújváros. Nem nagyon játszik mostanában, Horváth Ferivel nem jönnek ki jól. NB1-be már nem sok csapat kapkodna utána, Dunaújváros pedig neki is és a csapatnak is tökéletes lenne.
NB2-ből:
A ZTE-nél tényleg jó lenne körülnézni. Egyedül azt kérem, hogy Nánásit még csak eszükbe se jusson megkeresni. Kész komédia volt amit a Zalaegerszeg elleni meccsen művelt.
Urbin már csak azért is nagy segítség lenne, mert a balmzt gyengítenénk a leigazolásával. 🙂
NB1
A hurkásoknál Rezes-t nem igazán játszatják idén. Vagy sérült vagy jegelték. NB2-ben nagy király lehetne a szélen.
Nem tudom, hogy igazak-e a pletykák és Csorba tényleg Lucsánszky miatt igazolt-e el. Remélem ez kacsa és télen visszahozzuk. Továbbá Nagy Olivér sem kap túl sok szerepet a Paksnál(eddig 6 meccs) ő pedig már bizonyította, hogy nem kutyaütő és csak 24 éves. A csapat profiljába abszolút beleillik, gyors, kreatív szélső, pont amire szerintem jelenleg szükségünk van. Kb ugyan ebbe a kategóriába tartozik Heffler Tibi is. Ő ugyan két évvel idősebb, de úgy gondolom, hogy egy kis helyváltozás felpezsdítené.
Ha Kecskeméten/Pápán vannak is anyagi gondok, nem tudom elképzelni, hogy Pekárt, vagy Quinteiro-t eltudnánk hozni.
A dióknál ha jól tudom télen lesznek játékosok, akiktől megválnak. Erősen kétlem, hogy a minőségibb vonalból lennének távozók. Vagy ha esetleg mégis,talán Tisza, aki számára nem hinném, hogy vonzó lenne az NB2 és szerintem, a legtöbben nem szívesen fogadnák itt a vadkeleten.
Az MTK háza táján is érdemes körülnézni, persze ez esetben igencsak valószínű, hogy bele kell nyúlni a pénztárcába..
Nem tudom, mennyire lenne jó ötlet az ETO-ból Farkas Balázs hazahozatala. Anno hallottam pletykákat arról, hogy kizárt a visszatérése. Továbbá tudjuk, hogy sérülékeny, de a képességeivel is tisztában vagyunk. Talán egy kölcsönvételt megérne ha esetleg azóta meggondolta magát.

A legnagyobb fogás viszont nem kérdés, hogy a nemzetSándora lenne, ebben egészen biztos vagyok. 😉