Hozzászólás: Átigazolási pletykák

razide!

Bouarddal kapcsiban sok mindenben igazad van, és szídhattok nyugodtan, de akkor is a szívem csücske marad ez  a brazil fiú :-))

Szóval egy dolgot nem veszel figyelembe: Myke ugyanúgy 22 éves mint a magyar “tehettségek” akik mindig kapnak még pár évet ,mondván még fejlődniük kell. Namármost ez igaz Bouardra is. És jó helyen is volt Kisvárdán, szimpatikus csapat és jól szerepelnek, de szűkek a határaik: ettől többet nem várhatunk egy ilyen klubtól, és most érzem azt,hogy Bouard kinőtte környezetét, ahhoz,hogy fejlődjön feljebb kell lépnie. Olyan klubhoz,ahol adottak a lehetőségek: háttér , infrastruktúra, jó szakmai munka, első osztály lehetősége. Sztem a mi klubunknál ez adott. De nem léptünk. Hidd el, szuper játékos Myke, és fog még ő jobban is játszani betonvédelmek ellen is. Ha tavasszal is így teljesít, és miért ne teljesítene, simán el fogja vinni valamelyik nb 1-es csapat, és akkor lesz gáz,hogy nem mi leszünk, de nem is ez az igazi gáz,hanem az,hogy az elmúlt években sorozatban hagytuk ezeket  a tehettségeket kirepülni.

De  ígérem,hogy nem fogom már Bouard Májkit feszegetni,mert sajna nem aktuális a kérdés, de azért elgondolkodtató,hogy amíg Popovicsban és Polényiben látunk lehetőségeket, egy brazil gyerekben már nem, csupán azért mert nem magyar ,pedig ugyanolyan fiatal mint a mieink..