Hozzászólás: Átigazolási pletykák

Már megbocsáss cssz, de azokat a hibákat nem lehet kijavítani amiket a csatárhiány okoz – csatárok nélkül. Én is bízom Sándorban,mert szigorú és jó szakember, de mi az hogy az nb2-ben kiemelkedő háttér??

Semmit nem ér az, csak ha nb 1-re váltjuk.

Az én személyes véleményem az,hogy most már úgy kell csapatot építeni,hogy mellette komoly eredmény is legyen. Tehát szezon végén feljutás. Nincs már idő arra,hogy majd jövőre. Miért? Hát azért mert 2010 óta eltelt 3 év és azóta megvolt a megtisztulás a pénzmosóktól, a hídépítőktől. Stabilizálódott a viszony az önkormányzattal, lett új tulajdonos és biztos háttér. Az infrastruktúrára nem lehet panaszunk. Mire húzzuk még az időt? Barczi azt mondta,hogy neki nem sűrgős,mert ő klubot épít. Hát építsen nb1 mellett, úgy is lehet, sőt!

Nagyon szemét húzás lenne,ha ismét abba a pocsolyába esne a klub,amibe a 2010/11-es szezonban esett:akkor a tabellán ősszel 7 ponttal mentünk a diók előtt, és világ csúfjára “megesett” hogy nem mi jutottunk fel,és a +7 pontból lett -8 a végére a diókkal szemben. Értem én, akkor zűrzavar és megtisztulás volt. Most +8 ponttal megyünk a feljutó helyen. Nem szabad még egyszer elkövetni ugyanazt! De bízom benne ,hogy ezt a vezetés tudja a legjobban. Szerintem most közelebb állunk az nb 1-hez mint bármikor ezelőtt amióta nb2-ben senyvedünk. És tény ,hogy az itt senyvedéshez senkinek nincs kedve.

Úgyhogy már bocsesz,de megborzongok valahányszor azt olvasom,hogy nem baj ha idén sem jutunk fel – sztemaz eddigiek ismeretében katasztrófa!