Hozzászólás: Csevegő

Dehogynem jön ki! Anno 500 millió volt a főtribün. Ott viszont vannak öltözők és egyéb helyiségek, ami nagyon megemeli a költségvetést. 400 millióból bőven kilehetne hozni.  Maradna 600 millió. Abból simán meglehetne építeni a kapu mögötti lelátókat. Persze már úgy ,hogy a későbbiekben azokat is tovább lehessen fejleszteni. Bőven maradna pénz a pálya alácsövezésére és a mellékhelyiségek felújítására is! Ezentúl a város is beszállhatna, ha már minden hülyeségre elköltik a pénzünket,akkor legalább valami hasznosat is tehetnének, amiből a későbbiekben lesz bevétel.

Szerintem orbitálisan nagy hülyeség lenne a régi lelátó helyére felhúzni egy újat és nem eltolni a pályát.

A rekortán az egy elenyésző probléma. Olyan állapotban van, hogy 2-3 éven belül így is-úgyis cserélni kell, ha európai szinten akarják tartani(mert más különben tényleg semmi értelme a körülötte lévő lelátónak).

Nem rég kapott a város egy új atlétikai pályát, nem tudom 3 év alatt mennyit romlott az állapot, de gondolom annyi pénzből fel lehetne újítani, mint amennyit a stadionban lévőre kellene költeni pár éven belül.

Szerintem most kell ezt meglépni ,mert a későbbiekben nem biztos, hogy megint kapunk egy ekkora támogatást.

“A város tudatosan készül a nagyszabású EB-re a Városi Stadion és az NYVSC pálya felújításával.

Az NYVSC pályán hat sávos rekortán pálya kialakítása kezdődhet meg, amint az előkészítő munkálatok lezárulnak és egy hónap alatt, várhatóan május végére készülnek el vele.

 

A felújítás önkormányzati pénzből valósul meg, mintegy 120 millió forintból.”