Hozzászólás: Csevegő

Teljes mértékben egyetértek cssz-szel!

Nemcsak jól látja a dolgokat,de esze is van!

Döbbenten olvastam itt valamelyik nap,hogy a rekortánt kell eltűntetni. Aki ilyet ír, az nem gondolkozik: ok, tűntessük el a rekortánt, de rekortán van a kanyarokban is végig , talán a kanyarokat is tűntessük el a rekortánnal együtt?? Na arra kevés lenne az egy csilliárd! Vagy talán a kanyarokban maradjon meg  a rekortán? Vagy még jobb: ott se legyen meg az egyenesben sem…de a kanyarok legyenek meg ,atlétikai pálya funkcióként..nevetséges.

Sztem is gondolni kell az atlétikára. Ezt a stadiont erre (is) tervezték és túl nagy átalakítás kellene,ahhoz,hogy eltűntessük. De miért is kéne eltűntetni? Sztem is jó ha az atlétika sport is helyet kap továbbra is az arénánkban.

A tükör lelátót én is maximálisan támogatom,mert az igenis kitellne a pénzből és szimmetriát is adna a stadionnak, továbbá, a pálya alácsövezése is nagyon jól jönne,mert javítana a talajminőségen egész évben. És halkan jegyzem meg,de én egy modern és végre megfelelően nagy méretű eredményjelzőt is szívesen látnék, igaz ez aprópénz a fent említett beruházások mellett.