Hozzászólás: Csevegő

Miről beszéltek? Még több mint 2 hét van az átigazolási szezon kezdetéig…. Semmivel sem vagyunk lemaradva!

A riválisaink(Dunaújváros,Siófok) meg nem igazolt sok játékost. Akit említeni lehet az Pál és Urbin. Pál első meccsét láttam a Siófokban. Örülök, hogy nem ide került… Urbin kölcsönbe megy az Újvároshoz. Jó játékos, de vannak/lesznek ilyen és jobb képességű fiatalabb támadók a piacon!

Siófok: Pál leigazolva, pletykaszinten van szó Ivancsics Gellért vissza igazolásáról. Ennyi.
Dunaújváros: Urbin kölcsönben, Zsótér Donátot szeretnék kölcsön venni a Viditől. Elküldték:Sitku Illés, Micskó Márk, Köntös Dániel és Birtalan Botond
Nálunk:Ulvicki Mihály leigazolva, Hefflerrel tárgyalunk. A vezetőség 2-3 igazolást tervez. Gondolom e két játékoson kívül még egy támadót. Kovács Ádám elküldve. Farkas Ádám ügytől is függnek szerintem az igazolások.

A többi csapat nem hiszem ,hogy bele szólna a feljutásba, de a Balmaznál nincs igazolás(gondolom Urbin helyére hoznak valakit),ZTE csődközelben, Ajkára egy hátvédet és egy védekező-középpályást akarnak. Békéscsabán középpályást, védőt és csatárt is akarnak igazolni. Beszéltem csabaiakkal és azt mondták, hogy örülnek ha az első ötben benne lesznek.

Igazi ellenfelünk a Dunaújváros lesz. Azt nyilatkozták,hogy elsődlegesen a második hely megtartására hajtanak. Siófokon pedig a második hely elérése a cél. Ha igazolunk egy gólerős csatárt, Farkast pótoljuk, akkor az első két hely egyike borítékolható.