Hozzászólás: Átigazolási pletykák

csendesenszemlélő cimbórám!

2 hsz-t is írtál 🙂

Az elsőről:

Hol olvastad,hogy mostantól végre nem várják el majd eszetlenül a kijutást világversenyre? Én nem ezt hallottam. Sztem minden eddiginél jobban elvárják – legalábbis a néphülyítés minden eddiginél nagyobb méreteket ölt majd, figyeld csak meg. 😉

Gyakorlatilag mostantól az lesz a beválogatás alapja,hogy melyik az a játékos,aki ki tud jönni pintér attilával és ki nem. Szerény emlékeimben kutatva soha nem tapasztaltam még olyan kinevezett kapitányt,aki ennyire negatív fogadtatást hozott volna magával, jelzem,hogy nem csak a szurkolók körében! Nagyon sok játékoséban is. Innentől kezdve soha nem a legjobb pillanatnyi keretet látod majd,hanem a “stratégiait”

Egyébként teljesen egyetértünk: én is nagyon unom már a 6-3-at és hasonló, multból való építkezést. Ez ugyanis demagógia egy bizonyos határon túl.

Unom már a magyar vagy külföldi edző/játékos sztorit is. Nem is kell magyarázni csak nézd meg a fradi.hu-n a kubatovval készült riportot. Nem mondanám,hogy kedvencem, és lehet vele sokmindenben vitatkozni,de a külföldi vs magyar vitáról tökéletesen elmondja a tutit, nem is kell többet mondani.

 

A 2. hszhez:

Csak ilyen vélemények ne szülessenek,amit most a Szpari erősítésről írtál! Isten ővjon minket ,mert ez úgy hangzik,mintha elégedett óvodásként hátradőlhetnénk. Nem kell már nekünk senki,mert így is meg lesz a feljutás. Dzsíízusz! :-O Ezt ne! 🙂 Mert akkor tuti nem lesz feljutás. Ettől tartok igazából a csapat vezetése esetében is: csak nehogy elhiggyék,hogy innetntől megy ez magától is…Elismerés a csapatnak az őszért, ez tuti, de fehéren-feketén látszik az is,min kell változtatni: csatárkérdés és irányítő középpályás. És ez erősítés nélkül nem megy,ha nem erősítünk akkor pedig mitől is lenne jobb?

Viszont megint egyet értek veled: van még idő, és bízom is benne ,hogy végül lesz itt is előrelépés.