Hozzászólás: Válogatott

Pintér Attila nagyon felkészült edző, mindent meg fog tenni a minél jobb szereplésért, úgy érzem, vele reális esélyünk lehet, hogy odaérjünk egy nagy nemzetközi tornára” – tette hozzá a csatár. (Rudolf)

 

Na ennyit arról,hogy mostantól helyén kezelik a kapitányi kérdést és nem tűznek ki mézes-mázas célokat. Ugyanaz megy,mint eddig: semmi nem változik (miért is változna,ha mindig ugyanazokat jelölik kulcspozícióba, akik nem tudnak segíteni már 30 éve a magyar focin csak jól megélnek a hátán).

Ez példázza pintyőke kapitány is: cicáztatott vagy két edzésen a játékosokkal, elbeszélgetett velük egy félórát, adott néhány márványnyilatkozatot a sajtóban, és még nem is találkozott a teljes kerettel, és már a játékosok is azzal jönnek hogy kijutunk!

Mindig így volt ez,addig amíg ki nem derült,hogy nem lesz így….

Szánalmas. Pintér is hiteget,nyilatkozgat majd kb 1 vagy 2 évig,amíg nyilvánvalóan kiderül,hogy ez a válogatott sem alkalmas arra hogy megelőzzön 2 ellenfelet a csoportjában- addig megy a hülyítés majd ,hogy idő kell a csapatépítésre meg hogy türelem, aztán hipp-hopp ismét elment 2 év, na errre a folyamatra bólintott ismét rá a mi nagy mlsz vezérünk…