Hozzászólás: Csevegő

Easternboy, a tárgyilagosság kedvéért én a “tesco gazdaságos” kifejezéssel, csak CSZ hozzászólását idéztem és kommentáltam. 🙂

Valaki említette, hogy Lucsi nem egy Mourinho, amivel teljesen egyetértek,  ami a meccselést, a stratégiát és a taktikai variációk tárházát illeti, de tény, hogy Sándor Istvánnal együtt öt-hat játékos idehozatalában és -újra- felépítésében az ősszel hatalmasat alkotott (gondolok itt elsőorban, a Szokol, Rubus, Gengeliczki és Törtei négyes védelemre, meg a Csordás, Paku középpályás kettősre. Ezek a játékosok simán hozták a szezonban a stabil nb1-es szintet, és előtte a nevüket alig ismertük. Hiszem azt, hogy ez nem a véletlen, hanem a jó szem, és a megfelelő edzésmunka eredménye a stabil klubháttér mellett. Tulajdonképpen ezek közé a játékosok közé sorolhatjuk Farkas Ádámot is, aki azokon a meccseken, amikor még játszhatott ugyancsak gólerős formát mutatott, és talán még Huszákot is, akinek az elején voltak jobb meccsei… Így hát továbbra is bízom az ismeretlen új igazolásokban is. Mondjuk menet közben igazoltunk egy Popovics nevű játékost is, akit egyszer sem láttam később játszani…?

 

Ami a csatárokat illeti, ha nem is most, de ha feljutnánk az nb1-be tavasszal és maradna a relatív stabil klubháttér, valamint a jó hangulat a csapaton belül, és a csapat és közönsége között, én azért tennék még egy kisérletet Rudolf megszerzésére Bajzát megtartása mellett.