Hozzászólás: Átigazolási pletykák

A bizalom megvan Atácska, ez kétségtelen, hiszen az eredmények önmagukért beszélnek és az én külön tiszteletemet kivívták, azzal, hogy ezt egy ilyen rövid és fiatalokkal érték el, ugyanis ha tetszik, ha nem, akik a padról szálltak be, nem sok mindent tudtak hozzá tenni a játékhoz, van egy pár srác, aki nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, még ha kevés időt is kaptak, akkor se láttam az akarást, mint pl. Szilágyi Péternél, Polényinál, sőt, Popovicsról szinte semmit nem láttunk, ugyanis ő jóval később került hozzánk, szóval a jelenlegi keret se a legacélosabb, arról nem beszélve, hogy a padról nem sok olyan játékos vethető be, aki pluszt tud hozzátenni a csapat teljesítményéhez, sajnos!
Tény, hogy ott vannak Bajzát góljai, de szerintem azok önmagukban kevesek, ha meg kiesik, akkor teljesen meg vagyunk lőve, ugyanis láttuk, hogy nem igazán tudta senki se pótolni, ezért szorgalmaznám egy másik vérbeli befejező csatár igazolását, bár ha a vezetés Molnár Marcellban látja ezt a személyt, aki megfelelő alternatívája lesz Péternek, hát legyen, reméljük tud élni a lehetőséggel!
Én személy szerint erre a posztra felkeresném Simon András, korábbi U20-as bronzérmes csatárt, aki Németh Krisztiánnal nagyon jó kettős alkottak! Bár tény, hogy sokat volt sérült az utóbbi időben, de talán egy próbát megérne és ha sikerülne újból felépíteni, akkor szerintem nagyot kaszálhatunk vele a későbbiekben, legalábbis szerintem, meg szerintem a győri időkből Sándor István is jól ismeri, tisztában van a képességeivel!
De szívesen megnézném a Kecskemétről elküldött Koszó Balázst, a szintén szabadon igazolható Rása Gergőt, aki legutóbb Balmazújvárosban, Vácot és Pápán a jobbszélen, mind védőként, mind pedig középpályásként bevethető, vagy próbát megérne a nyíregyházi születésű Mokánszki Norbert, aki támadó-középpályásként bevehető, de mondhatnám Paget Olivért, akit szintén jól ismer Sándor István illetve Tóth Pétert, támadót, aki korábban játszott már külföldön, de itthon a Honvédban, a REAC-ban és Zalaegerszegen!
De ez csak egy pár név, akiket megnéznék próbajátékon, ugyanis ha minden igaz, akkor ezek a srácok szabadon igazolhatóak, fiatalok és magyarok, tehát szerintem egy próbát megérnének talán…