Hozzászólás: Csevegő

Guru 🙂

A tárgyilagosság kedvéért: én nem is emeltem ki semmi mást a mondandódból csak a “tesco gazdasásgos vásárlás” kifelezést.

Lehet itt bármit bárhogyan látni,de egy biztos: miféle klub-építésről beszél itt Barczi??

Amikor ő idejött,már lezajlott a legnehezebb része a dolognak: a tisztogatás , a tiszta viszonyok megteremtése, és a nyugodt anyagi háttér realizálása.  Eltet 3 év azóta. Szögezzük le: itt a tiszta viszonyok megteremtése után semmiféle klub építés nem történt. Jött Sándor István,hozott magával néhány srácot,akikben van jövő. Az ő szakmai munkájának és szigorú következetességének köszönhetőek KIZÁRÓLAG az őszi eredmények. Ami nagyon jó, én személy szerint örülök is ennek, ilyen edzőre van szükség minden csapatnál! De ezen túl milyen klubépítés zajlik itt? Nehogy már Barczi kezdjen itt klubot építeni. És erre fel várjunk még 1-2 évet? Neki az lenne a feladata,hogy rendezze a szakmai munka zavartalanságának és fejlődésénék megteremtését. Ide tartozik,hogy pl megoldja a játékoskeret hiányzó láncszemeit. Itt most nem klub vagy csapatépítés kell. Az valóban több hónapot, évet vesz igénybe. De nekünk már van csapatunk,csak néhán helyen kéne megerősíteni. Na ezt nem látom a mostani erősítésekben. Persze jó a sok tehetséges fiatal, de kéne talán egy-két rutinosabb játékos,aki el tud dönteni komolyabb rangadókat, akinek van tapasztalata. Nb 3-as játékosokra nem szabad bízni egy feljutás előtt álló csapatot. Ha ezt rendezi, akkor egy szavam se lesz, és örülni fogok,de csak akkor. Ez most eddig nem tetszik.

És az sem tetszik,hogy néhányszor már kijelentette Barczi Úr,hogy ha idén nem jutunk fel az nem tragédia. Persze mondani sokmindent lehet, de úgy látom,hogy az igazolásokkal is kezd ehhez igazodni a folyamat..

Nem tudom hányan vagyunk itt a fórumon akik hasonlóan gondolkodnak ,de én nem fogadom el azt hogy nem baj ha idén (sem) jutunk fel. Ha ezt előre kijelentjük, akkor tudat alatt a játékosok is így fognak hozzáállni,de én nem őket akarom bántani, segíteni kéne nekik abban,hogy ha már van egy jó csapatunk, kéne még melléjük 1-2 olyan játékos aki segíteni tud és javít ezen a gárdán. Azért azt ne feledjük,hogy akik most erősítésként meg vannak nevezve,vagy nb3ban játszottak,vagy nem kellettek a nagy akadémiát üzemeltető csapatoknak,különben ott játszanának. Perze ettől még lehetnek jók a mi csaptunkban, de pusztán rájuk bízni egy feljutást az gáz, és ez nem tetszik.

 

tottinho

Emlékszem a tavalyi évre . Miféle nagynevekről beszélsz?