Hozzászólás: Csevegő

Akkor csak nem emlékszel mindenre??!! 🙂

 

Bárányos, Bodnár, Korolovszky stb…. szerintem a nevesebb labdarúgók közé tartoznak!! (Bajzátot szándékosan nem írtam ebbe a sorba!!)

 

Azzal is vitatkoznék, hogy nem a feljutás a cél!!  Sokszor, sok helyen elhangzott az utóbbi időben, hogy igenis a mennyei a cél!! A “szakma” és  a sajtó már ide is adta nekünk az egyik feljutó helyet…. Lehet Barczi épp ezért visszafogottabb és óvatosabban nyilatkozik mert abban szerintem egyetértünk, hogy nagy előny ide vagy oda, kemény tavasz elé nézünk!!!!

 

A jelenlegi csapatunk nagyobb része is “rutintalan” kevés élvonalbeli tapasztalattal érkezett ide…. Többen fanyalogtak is miatta nyáron… Emlékszel???  Amikor bejelentették egyszerre a 10-11 új játékost igencsak szemezgetni kellett, hogy kiket is ismerünk közülük…..

 

Én szivesebben látom a CSAPATUNKBAN a fiatal, tehetséges srácokat mint a kivénhedt megélhetési “sztárokat”, és örülök, hogy nem a Rajczi, Simek, Tököli vonalon indultunk el….

 

Ja és még valami: Nyugtával a napot… ha megegyeznek Fodorral, Rezessel esetleg Hrepkával (és ki tudja még ki van képben) akkor  mindjárt másképpen fest a dolog nemde??