Hozzászólás: Csevegő

Kedves tottinho!

Linkeld már be nekem légy szíves,hol olvastál arról,hogy nem igazolhat egy nb2-es (vágy másmilyen) klub egyetlen külföldit sem,különben egy fillér tv-s pénzt sem kap. 🙂

NBM

Nem vok feszült. Az nem itt kezdődik…:-).  Egy biztos. A klub valamiért nem igazol külöldi játékost, de az nem azért van,mert súlyos pénzvesztést okozna a tv-s pénzekből,ahogyan azt itt néhányan tévesen terjesztik. Különben Öcsit se hozták volna ide.

Ki beszélt itt “zsoldosseregről”?? Rajtad kívül..

Én csak azt mondom,ha itthon nem akad olyan gólerős csatár,aki vállalná a háttérszínész szerepét Bajzi mögött,akkor jó szemmel és összeköttetéssel ki lehetne fogni egy-két (MAX!) légióst aki segít. Nézd csak meg a riválisainkat (Dunaújv. Csaba, Siófok stb..) Mindnél van légiós,még ha nem is “sereg”. Ezek szerint ők is súlyos pénzeket vesztenek…vagy mégsem  😉 Azt sose mondtam,hogy 11 külföldiből kell álljon a csapatunk. Egyébként sajnálatos módon hab a tortán,de pont a magyar játékosk azok ,akik – már lassan 30 éve – egyre messzebb kerülnek az európai középmezőny aljától is. És én nem látom a mai fiatalokban sem azt hogy megkezdenénk közelíteni azt. De ez egy másik kérdés.

Tehát még egyszer mondom: Nincs ilyen szabály,amire itt néhányan – tévesen – hivatkoznak.