Hozzászólás: Átigazolási pletykák

[quote=822]Nehéz így bajnokság közben igazolni, mert általában a szerződéseket szezon végéig kötik. Kivásárolni játékost viszont senki sem akar, gondolom a Szpari vezetői sem. Így maradnak az elengedett labdarúgók, azokra meg lecsapnak hamar a fővárosi, vagy a vidéki nb1-es klubok. Így marad az nb3-ból történő igazolás. Direkt nem írtam erősítést, mert ezek nagyon zsákbamacska dolgok, még ha nagy reményeket is fűznek egyik másik szerzeményhez.
Azt hiszem ilyen körülmények között Minczér is talál magának hamar csapatot, mint ahogy Kovács Ádám leigazolását is szinte fixre mondta Kondás egy riportban az nb1.hu-n. Nagyobb a kereslet jelenleg, mint a kínálat.[/quote]

Azért ezzel teljes mértékben nem értek egyet. Ha egy csapat egyértelműen fel akar jutni akkor télen is erősít, ha kell akkor pénzért, ha kell akkor kölcsön vesz játékost (lásd. Dunaújváros). Nem gondolom hogy ősszel olyan sziporkázóan játszottunk volna hogy mindenkinek biztos helye lenne a csapatban.  1-2 vereség és hasonló lábremegések lesznek mint volt 2011 tavaszán.