Hozzászólás: Átigazolási pletykák

Hát megmondom őszintén én örülök, hogy nem idejön Andorka. Ok, hogy nb2-ben jó lenne, de ha megnézitek utóbbi évek nb1-es meccseit elég kevés gólt lőtt. És ha tényleg nb1 a cél akkor jobb megoldás kell.

Másik dolog, az elküldött játékosok. Minczér tuti Várdára megy, de meg merem kockáztatni, hogy Katona és Popovics is. Ebben az esetben azt nem értem, hogy a 3 játékosért miért nem tudtuk elhozni Fodort vagy Myke-t. Meg lehetett volna velük próbálni egy bartert…

Csorba esetét meg nem értem, igaz nem is tudok semmi bennfentes infót, de ha tényleg jönni akart akkor félre kellett volna tenni a sérelmeket… kicsit úgy érzem mintha hasonlítana Picaso Sanyika és Huszti esetére.

Molnár Marcellt megint csak nem értem, inkább maradt volna Kovács, hisz szélső mellett csatárt is tud játszani. Az a baj itt se tudom a háttér sztorit. De remélem rám cáfol Marcell!

A másik Vermes-nek én nem örülnék, mert Szokol posztján játszik, aki szerintem megbízható és cseréjének ott lenne Patály, csak hát kispadhoz nem nyúlunk:S

Mészáros Márkot se értem, de remélem Ő is rám cáfol!

Hrepkáról tudok valamit? Van még esély az érkezésére. Szerintem nagy fogás lenne. NB2-ben visszanyerné önbizalmát és NB1-ben nagyon hasznos lenne.

Összegezve ez eddig kevésnek tűnik.