Hozzászólás: Csevegő

Cssz

Ami engem illet, szivesen láttam volna a keretben hazai és külföldi játékost is, de csak olyat (és ez mindkét típusra igaz!) aki erősítést jelent. Én nem bánom,ha tiszta magyar keretünk van, csak látom sorban az idei igazolásainkat (mind nb3-as eddig és ott se nagyon játszottak a klubjukban) és engem ez nagyon el kezdett aggasztani. Kellenek a kiegészítő játékosok nagyon,mert észveszejtően vékony volt ősszel a keretünk és rá is sütötték a csapatra,hogy egysoros – tehát Mészáros, Ulvicki stb idehozatala efelől érthető lenne, de nem csak erről volt szó, mert ősszel többször is elhangzott,hogy egyértelmű cél a támadószekció erősítese. Én ezt eddig nem látom (bár ahogy korábban te is említetted -helyesen! még hosszú a felkészülés. Csakhogy ilyenkor év közben nem könnyű csak úgy leakasztani játékost,mert soknak élő szerződése van. Viszont csatár igazolása létkérdés lenne, mert Marcellban (elnézést kérek tőle) de nem látom,hogy ha beugrik Bajzi helyére ,szállítani fogja a gólokat a csapatnak. Az a baj,hogy jelenleg gólérzékeny,érkező, befejező típusú játékosunk se nagyon van a keretben (Kákonyit én nem nevezném annak, Szilágyi pedig számomra nagy csalódás). Ezt a hiányt pedig pótolni kéne. Helyesen fel is ismerte ezt anno a vezetés,le is nyilatkozták. Ehelyett azonban olyan posztokra igazolnak most,amiről nem is volt szó korábban…idehoznak 2-3 középpályást, aztán elküldenek gyorsan a régiek közül (Minczér -nem hinnem,hogy rosszabb volna Ulvickitől).Feltorlódtak a középpályások,csatár pedig továbbra sem hemzseg nálunk.

Egy dolog,hogy Urbint meg sem próbáltuk idecsábítani vagy Májkit (már le se merem írni  :-)),de akiket szeretnénk se tudjuk leigazolni (Pl. Fodor).

Ezek után felmerül bennem,hogy történt valami ősz óta, ami átírta a terveket? Mert sztem itt már nem csupán a tv-s pénzekről van szó. Ez így kevés lesz, nem nehéz látni.

De ahogy kedves fórumozó barátom,te is írtad még lehet bizakodni,hisz több mint egy hónap van hátra a felkészülésből.