Hozzászólás: Átigazolási pletykák

Megmondom őszintén, nem is értettem, hogy a Bouadla gyerek neve hogy került a kalapba, mert a fórumon kívül én egyetlen hírben sem láttam, hogy le akarnánk igazolni. Talán az kavart be sokaknál, hogy egyszerre került hírbe Rezessel. De “hivatalosan” sehol nem írtak arról, hogy őt is hoznánk. A csakfocin volt egy hír ha jól emlékszem, ami vele és a szparival kapcsolatos volt, de ők szerintem sokszor a fórumokról is informálódnak. 🙂
Annak viszont örülök, hogy Rezes nem csak kölcsönbe jön. Bár nem feltétlenül azért mert maximálisan bízom benne, hanem azért mert sosem láttam értelmét a kölcsönszerződéseknek, egy olyan csapat pedig, ami hosszú távra tervez, nem építhet kölcsönjátékosokra.
Kovács Ádámmal az eddigi pletykák alapján nem képességbeli, hanem mentalitásbeli problémák voltak. Nem tudom, hogy ezek valóban igazak-e, de ha hihetünk annak, hogy Nyíregyházán most tényleg szakmai munka folyik, akkor nem lehet véletlen, hogy nem tartottunk rá igényt. Tényleg nem ismerem a részleteket, de azért egy kicsit böki a csőrömet: – elég nagy probléma ha egy edző inkább lemond a játékosáról, mintsem megpróbálja formálni azt. Ha ugyanezek a problémák Rezesnél is előjönnek, akkor őt is elküldjük félév után?