Hozzászólás: Csevegő

Egyértelmű, hogy olyan kiegészítő ember kell, aki leül a padra és csak akkor száll be, ha Bajzátnak nem megy egy meccsen, vagy eltiltott/sérült, vagy akkor amikor hátrányban vagyunk és kell +1 támadó. Ez Urbinnak egyértelműen nem fekszik. Persze, van olyan meccs amikor 2 csatárral állunk ki, de Urbin nem megy olyan helyre, ahol nem ő van a középpontban. Állítólag hívták a Lokiba is, de oda se menne padozni.

Vagy egy fiatal tehetséges srác kell, aki “betanul” Bajzát mellet, vagy pedig egy rutinos játékos, aki elfogadja, hogy sokszor padozik, de amikor kell, akkor minőséget tud vinni a játékba. Kapus poszton ezt már nagyon jól megoldottuk Öcsivel.

Ha az idősebb játékosok mellett döntünk, akkor az alábbiakhoz hasonló kaliberű játékosok jöhetnek szóba: <span style=”line-height: 1.428571429;”>Kenesei,Tököli, esetleg Montvai</span>

Ha fiatalt igazolunk akkor őket ajánlanám:

Beliczky(Gyírmót,8 gól 4 gólpassz 13 meccsen),Gaál(Sopron 7 gól,2 gólpassz 16 meccsen)

Halkan megjegyzem Lipcsei Márk 7 gól lőtt az NB3-ban, csak kölcsönbe adtuk, vissza lehetne rendelni.

Mondjuk az NB2 és NB3 között jócskán van különbség,hiszen az általunk jól ismert Germán Tomi 15 góllal vezeti a góllövő listát,de nem kell ecsetelni, hogy nálunk mennyire nem ment neki.

Nagyon kíváncsian várom, hogy kit igazolunk. Szerintem jövőhéten megtudjuk.