Használati útmutató

Először is üdvözlünk a csapatban! Leírtam pár lépésben az oldal használatát. A vastaggal szedett lépéseket nem kell megcsinálnod mert még nincs hozzá jogosultságod. Azt utólag én fogom pótolni.

1
Megjelenik felül egy admin panel, ahol az “új” fülre kell kattintani.
2
Ezután a legördülő menüben a “Bejegyzés” menüpontra.
3Megjelenik a szövegszerkesztő. Itt meg kell adnunk a címet, de egyébként hasonlít egy átlagos szövegszerkesztőre. Ugyanúgy tudjuk szerkeszteni, formálni a szöveget, mint mondjuk a Microsoft Word szövegszerkesztő programba. Média elemeket is szúrhatunk be.
4
Ezután ha lejjebb megyünk az oldalon, akkor be tudjuk állítani a kiemelt képet, ami azért fontos, mert különben nem fog megjelenni a főoldal slide show menüjében.
5
Ha rákattintottunk a kiemelt kép beállítására, akkor megjeleni a feltöltő panel. Itt a gépünkről, vagy a médiatárból is tölthetünk be képeket. a lényeg, hogy a kép legalább 900 pixel széles legyen, mert különben nem fog rendesen megjelenni.
6
Ezután már csak be
kell állítanunk a képet.12 Fontos, hogy szúrjunk be bővebben linket a bevezető után(megjegyzés:a bevezetőt emeljük ki vastag betűvel),mert különben  egyben jelenne meg a egész a főoldalon.A bevezető 2-3 mondat legyen maximum.13Ezután megjelenik az elválasztó vonal.
7
Ezután  mentenünk kell.
8
Be kell állítanunk, hogy a bejegyzés jelenjen meg a slide show-ban.  Ezt úgy tehetjük meg, ha az összes bejegyzésre kattintunk.
9
Itt az ‘add to ShowCase” alatti kis csillagra kell kattintanunk.
10
Ha rákattintunk sárgára színeződik, ezzel jelezve, hogy aktiváltuk.
11És íme a végeredmény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*