Helyzetértékelés

Nézzük mi a helyzet most a Szparinál, mert nagyon fontos cél van előttünk! De mi is az?

Kezdem onnan, hogy volt egy stabil NB II-es csapatunk, amely az új vezetéssel, kvázi új önkormányzati támogatottsági rendszerrel eljutott a fiatal, magyar (tehetségesnek még nem mondható, de már a magyar nemzetiségnek is örülhettünk) játékosokhoz, akiket megpróbált nem a legmegfelelőbb szakember gárdával beépíteni egy talán hosszútávúnak látszó koncepcióba.

De elérkezett a 2014-es év, amely először megalapozta a hosszútávú anyagi támogatást, a szurkolók igényeit is talán figyelembe véve, másodszor egy a jövőt építő klubmodell ígéretét helyezte el a lelkes szurkolók tudatában. Aztán jött az ősz, a szünetben minden megváltozott! Elment a leggólerősebb játékosunk, olyan csapathoz, amely minden bizonnyal fel szeretne jutni. Külföldi játékosokat igazoltunk, akiktől a legjobb esetben is csak a bennmaradást várhatjuk el.

De mi lesz azután? Újra felépítünk majd valamit, amit egy szezon alatt el is felejtünk? Akademistáink kerülnek be a felnőttbe és tartják benn újra a csapatot az első osztályban? Kikre alapozunk és építjük fel már ki tudja hanyadszorra a Szparit? Kik lesznek azok, akik ismét a lelátóra hívják a szurkolókat?

A válaszokat keressük együtt!

Talán egyszer előássuk az ereklyét a stadion hátsó kertjéből!

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments