Beharangozó:Honvéd-Szpari

Felemás érzéssel készülhet mindkét csapat a szombat délutáni találkozóra.

 

Ellenfelünk a Budapest Honvéd nem a legmeggyőzőbb együttes eddig az NB1-ben. Első meccsükön az újonc Dunaújváros csapatával találkoztak, ahol egy csalóka meccsen 3-0-ás győzelmet könyvelhettek el. Ez a 3-0 nem a simábbik formában lett előadva, ugyanis csak az utolsó húsz percben sikerült térdre kényszeríteniük az akkor már jelentős ideje emberhátrányban lévő ellenfelüket. Tehát egy nyögvenyelős meccsen rúgtak hármat, amiből egy potyagól volt(Milinte elég szépen benézte a fejest), egy pedig Kemenes Szabolcs gyors helyzetfelismerésének, és kiváló rugótechnikájának volt köszönhető, szóval nem tudtak egy kidolgozott helyzetből sem gólt rúgni az újonc ellen.

imahajages

Második meccsük már vereséggel ért véget, az ETO Parkban egy eléggé gyenge színvonalú találkozón jobbnak bizonyult a Rába parti ellenfelük. Meglátszott, hogy a beíveléseknél bizonytalanok a védők, Priskin Tamást rendre megtalálták ezek a szélről berúgott labdák. Megkönnyíti munkánkat, hogy Alcibiade kibeszélte magát a meccsünkre(ritkán látni olyan hülyét, aki két sárga lapot dumálásért), így tehát egy meghatározó  tagja esett ki a Kispestnek. Akire oda kell figyelni, az a Youla nevű csatár, aki megmutatta, hogy milyen gyors, milyen technikás(Dpase elleni mérkőzés), és ráadásul még jól még a fejjátéka is jó(Győr elleni harmadik gól.Az a beadó játékos nem lesz bevethető:D).

indfgjjjex
Azért Patály és Póti fejével lenne az igazi:)

Egy pár szó a Szpariról: felépült Fodor és Szokol, így minden bizonnyal nem a múlt heti Fantasztikus Négyes fogja védeni kapunkat a góltól. Kostic-ot szerintem már játszatni fogja a Mester, ez a Paks elen bemutatott produkciója után pozitív előjel lehetne. Remélem Pákolicz helyett találunk egy értelmesebb embert előre(Szécsi, Koller, Lázár a választék). Ha minden igaz, akkor sok szurkoló utazik szombaton Pestre, remélem rengeteg torokból zúg majd a “hajrá Szpari!”. Jó meccset, győzelmet, illetve balesetmentes utazást kívánok mindenkinek!

Subscribe
Visszajelzés
guest

*

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments