Kívánságlista

Eddig 21 játékost próbáltunk ki 4 meccs alatt. Kinek van helye a kezdőben? Kit látnánk szívesebben a lelátón, vagy inkább jó messze a stadiontól? Hozni kell még valakit? Hajtás után válaszolok.Int azt megfigyeltük, új trénerünk úgy próbálgatja a játékosokat, mint a nyakkendőit meccs előtt. “A pöttyöset vegyem fel? A csíkos jobban néz ki. De az meg nem illik ehhez a zakóhoz. Jó az a sima! Vagy túl egyszerű?” Na ugyanezt a tanácstalanságot láthatjuk a kezdőcsapat összeállításánál is. Példának hozom a védelmet: először kezdtünk egy Jánvári-Póti-Rubus-Szokol fallal. Majd érthetetlen okból(khm Feczkó) Szokol helyére Patályt küldtük a pályára. Majd kiderült, hogy ebből a négyesből kettő inkább az ellenfél csatára, úgyhogy megint váltottunk. A Honvéd ellen végre megérkezett Fodor. Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment, Farkas játékvezető tett róla, hogy védelmünk egyik legbiztosabb tagja a lelátóról tartsa majd szemmel Nikolicsot a következő fordulóban. A vidi ellen bejött egy régi ismerős, Genge egy közepes teljesítménnyel letudta a múlt heti feladatát. Törtei is kezdett, ő Jánvári sérülése miatt került terítékre. Lehet velem majd ezen vitatkozni, de minden bizonnyal a szkennereseknél ez lenne a legjobb négyes: Szokol-Fodor-Genge-Törtei.

Tereljük át a témát a középső szekcióra! Első két meccsen mesterünk Spitznek adott esélyt, majd miután rájöttünk, hogy miért kopott le a festék a debreceni kispadon, betettük a helyére a sokkal jobb felépítésű, illetve sokkal labdabiztosabb Kostic-ot. Mikor meghúztuk ezt, egyből jött a diadal Olaszországban. A két szélére úgy látszik három emberünk van: Szécsi, Rezes és Pekár nagy harcokat fognak vívni a kezdőbe kerülésért. Abdourramann és Koller helye eddig megkérdőjelezhetetlen. Az északi csávónkat nagyon kedvelem, apróbb hibáin kívül magabiztos pont. Kolleren játszik a játékhiány(We love you Matyi Dezső), de úgy vagyok vele, hogy minden bizonnyal meg fogja találni a góllövő cipőjét, és sok fényes diadalhoz segíti majd a Szparit.

Ami a probléma, ami nagyon nagy gond, ami óriási hiány, az a csatáraink képessége. Nagy kedvencem Bajzát, de ez, amit letesz az asztalra hetek óta, na ez nagyon kevés. Sétál labdavesztés után, 10-ből 11-szer lesen van, tehát az a kevés indítás, ami eljut hozzá, még az is mind kárba vész támadónk lustasága miatt. Lázárra pedig inkább nem mondok semmit. Hogy véleményt formáljak, ahhoz kéne, hogy lássam ezt a gyereket 60-70 percet egyhuzamban játszani.

Az első kívánság, hogy álljunk már fel végre elől Lázárral hazai pályán is, hogy lássa a közönség, mit tud ez a pali.

A második: Nem kellenek olyan emberek a pályára, akik csak azért jutottak el kiskorukban a futballpályára, mert elaludtak a buszon. Gondolok itt két védőre, illetve egy középpályásra.

A harmadik: A Pápa ellen már ki kell lépnünk a kontracsapat szerepköréből, viszont ahhoz kéne egy labdabiztos középső ember, aki tudna osztogatni középen, ezáltal egy kicsit nálunk is lenne a labda(ízlelgessük Nikházi nevét)

A negyedik: KELL EGY CSATÁR!!! Nem állapot, hogy nincs egy mozgékony bobink ott elöl. Sajnos ez így nem fog menni, nem fogunk gólokat rúgni, a nélkül pedig nehéz meccset nyerni. Ide nekünk Kink-et!!

És a legfontosabb: a klub végre oldja már meg ezt a jegymizériát! Igenis reklámozni kell a csapatot mindenhol! Városközpont, iskolák, gimik, főiskola, korosztályos futballcsapatok. Ahol lehet ott hívni kéne be a fiatalokat, itt is kell az utánpótlás! A jegyet mindenféleképpen lehessen meccs után 30 perccel is venni! Csak így tudunk nézőszám-emelkedést elérni. A klubkártya kérdésben még mindig nincs semmi hír. Biztos megvárják a szeptember tizenötöt, és akkor mát pénzért is adhatják kártyáinkat. Tiszta szégyen az, amit marketing tevékenységnek nevez a klub.

Subscribe
Visszajelzés
guest

*

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments