Klubkártya

Sok szó volt eddig róla, és sok is lesz. De mi is ez?

 

2013. július 1-től az élvonalbeli csapatok bajnoki és magyar kupa meccseire csak névre szóló jegyekkel lehet belépni. Sajnos ez nagyon lelassította a vásárlási folyamatot, ugyanis ha a helyszínen vetted meg a jegyed, akkor hosszú sorokba kellett beállnod, ha pedig elővételben váltottad ki “bilétádat”, akkor is hosszabb várakozási időt igényelt az egész herce-hurca. Az MLSZ kitalálta az ellenszerét a kígyózó soroknak és a hosszasnak tűnő perceknek, és megalkotta a klubkártyás tervét.

A klubkártya már ezelőtt is létezett Magyarországon, a Fradi vezette be legelőször(szerencsétleneknek minden jóból kijár), viszont sehol sem volt kötelező. Úgy látszik Csányi úrnak “bejött” az ötlet, ma már ott tartunk, hogy szeptember 15-től már csak kártyáddal fogsz tudni bejutni a mérkőzésekre.

A klubkártya egy egyedi kialakítású(klubtól függ) plasztik kártya, aminek segítségével adataidat csak egyszer kell megadnod, ezt követően a többi meccsen elég lesz csak a kártyát, vagy annak a kódját használnod, ezáltal felgyorsul majd a jegyvásárlási folyamat. A Szpari még nem dobta piacra “kártyáit”, úgyhogy minden szurkolónak, aki információra vágyik, figyelnie kell a honlapon   az ezzel kapcsolatos híreket.

A vásárlás menete:

  1. megadjuk adatainkat (név, születési hely, idő)
  2. fényképünket elkészíti a klub alkalmazottja(ez lesz az, ami a kártyán szerepelni fog)
  3. kinyomtatják majd a kártyát, megkapod, és mehetsz is

Nem csak sima klubkártya létezik, MLSZ kártyát is lehet igényelni, ami a semleges szurkolóknak lett kitalálva.

A klubkártyával minden bizonnyal kedvezmények is fognak járni, szóval érdemes figyelni majd a híreket.

Az MLSZ is “adakozik”  a kártyatulajdonosoknak: a kupadöntőkre, illetve a válogatott meccsekre 20%-ot levág az árból (ha a jegyet elővételben, vagy online veszed)

Nyilván a bevezetés után esni fog a nézőszám, viszont hosszú távon minden bizonnyal jót tesz majd a szurkolók kényelmének ezen intézkedés.

 

 

Subscribe
Visszajelzés
guest

*

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments