Paks-Szpari összefoglaló

A csapat kitett magáért! Kitett Nyiregyházáért, a Spartacusért! Pedig nem úgy indult a túra hogy pontosan fognak a fiúk hazatérni. De Mátyus mester irányításával, Öcsivel a támadósorban, Törtei gyönyörű szögletgóljával fűszerezve pontot sikerült szerezni.

Összefoglaló alapján persze kellett egy kis szerencse is,de csak jó csapatnak van szerencséje! Az NSO jóvoltából itt láthatóak a meccs utáni nyilatkozatok: www.ustream.tv/recorded/59104577 illetve a telesport jóvoltából 1:15-től az összefoglaló: http://www.telesport.hu/rovatok/video/?vid=360281#sthash.jwLCZdWl.dpuf

Paks, 1000 néző, v.: Iványi
gólszerzők: Vági (15.), illetve Törtei (18.)
sárga lap: Vági (69.), illetve Pákolicz (14.), Fodor (55.), Kostic (82.)

Paks:

Molnár P. – Kulcsár D., Gévay, Vági, Báló – Kecskés (Simon A., 59.), Tamási – Könyves, Bertus (Hahn, 75.), Bartha – Haraszti

Nyíregyháza:

Balogh J. – Rubus, Szokol, Fodor, Törtei – Vámos (Markovics, 64.), Kostic, Koller, Pekár (Hrabina, 93.) – Pákolicz, Ovszijenko (Bagi, 82.)

Gyors gólváltást követően leginkább a mezőnyben folyt a játék, és bár a Paks irányított, az első félidőben csupán néhány helyzetet, a hajrában pedig egy hazai kapufás fejest láthatott a közönség.

A fordulás után sem változott sokat a helyzet, a két csapat a mezőnyben küzdött egymással, igazán nagy gólszerzési lehetőség egyik gárda előtt sem adódott. Az utolsó húsz percet aztán “megnyomta” a Paks, de végül nem sikerült megszereznie a győztes gólt.

A Nyíregyháza az idény során másodszor szerzett pontot idegenben, ezt megelőzően – még augusztusban – a Budapest Honvéd otthonában nyert.

forrás:SZON,MTI,NSO

 

paks-szpari
Szpari;Nemzeti Bajnokság;Elhalasztott meccs;1-1;Paks

 

 

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments