Póti Krisztián visszatérhet a megyébe!-Szon.hu

Edzések és tárgyalások! Ez a Szpari játékosainak a heti programja. Szerdán két tréninget is vezényelt Csábi József, az új vezetőedző, csütörtökön csak egy gyakorlás volt, mégpedig Napkoron. A felújított gyep remek, csak egy kis öntözés hiányzott a pályának, sajnos információink szerint a víznek híján vannak a napkoriak. Ezzel együtt jó feltételek között gyakorolhattak a nyíregyháziak. Az újak közül már csatlakozott társaihoz Koller Krisztián és részt vett az edzésen a kecskeméti Póti Krisztián is.

A szokásos bemelegítés után jöttek a gyakorlatok, sokszor lőhettek kapura a focisták, az edzést pedig egymás közötti játék zárta. Csábi József időnként megállította a játékot és elmagyarázta, hogy mit és hogyan képzelt el, ebből mi jött vissza.

A klubirodán is nagyüzem volt, Márton István technikai vezető és Szirtes Virág marketingvezető szerdán az MLSZ-ben jártak, és bőven kaptak feladatot. Lucsánszky Tamás klubigazgató sem tétlenkedett az elmúlt napokban, hiszen az újak mellett a régiekkel is tárgyalnak a vezetők. Ennek hozadékaként több játékostól is megvált a Szpari: Kákonyi Dániel, Polényi Gábor és Kis Róbert máshol folytathatja pályafutását, Máté János pedig visszatért Szolnokra. (A hírek szerint Kákonyi is a Tisza-partiaknál folytatja). Szokol Zsolt és Rubus Tamás viszont marad Nyíregyházán. És még nincs vége, hiszen a tervek szerint jönnek még újak, lesznek maradók és további távozók is.

Időközben kiderült, hogy július ötödikén Kisvárdán játssza első felkészülési meccsét a Szpari. Miként arról már beszámoltunk, a bükfürdői edzőtáborozáson két első ligás román csapattal meccsel majd a Spartacus, mégpedig Ausztriában. Előbb a Pandurii Targu Jiu majd a Concordia Chiajna lesz az ellenfél. Az edzőtáborozást követően ismét egy nemzetköz találkozó következik, mégpedig Ungváron egy ukrán második ligás csapat ellen. Ezek már biztos ellenfelek ám a tervek között még egy találkozó szerepel. Addig viszont jönnek az edzések, hiszen csiszolódnia kell az együttesnek, mert kemény szezon elé néz…-írja a szon.hu

Subscribe
Visszajelzés
guest

*

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments