Szabályzat

Feltöltés alatt!

One thought on “Szabályzat

 1. Életem első NB I-es meccsét láttam ma Nyíregyházán. El kell mondanom, hogy nagyon jól éreztem magam a nyíregyházi stadion lelátójának 24. sorában.

  A meccs viszont gyenge volt. A játékosok alig futottak. Csípőre tett kézzel sétálgattak, és várták hogy feléjük szálljon a labda. Ha pedig labdát kaptak, akkor sem az ellenfél kapuja fel indultak, hanem valahogy igyekeztek egymás között “lemutyizni” a labdát. Valahogy nem láttam a hatalmas akarást arra, hogy gólt rúgjanak, hogy győzzenek.

  Persze fontos volt a vereség elkerülése (no a Fradi sem volt a csúcsok csúcsa), de jó lenne bennük tudatosítani, hogy a fociban (mint az élet más területén is) a győzelem a fontos. Nem elég ellézengeni a langyos vízben, és várni a döntetlent.

  Sajnálom az edző nyilatkozatát is a meccset követően, aki rendkívül boldog a döntetlennel. Szerintem meg ez kevés volt ezzel ő nem lehet elégedett.

  Tudom, hogy a csapat pillanatok alatt ki tudja csinálni és el tudja lehetetleníteni az edzőt. Ezért az edzőnek sem érdeke, hogy szembe menjen a csapattal, és ettől többet követeljen. Azonban ez így nem foci. A nézők nem ezt szeretnék látni ! Ők nem azt szeretnék látni, hogy a magasan ívelt labdát 22 ember nézi a pályán, majd valaki érte sétál; hanem azt hogy a focisták futnak, kiköpik a tüdejüket azért, hogy elérjék a lehetetlennek tűnő labdát is.

  No ezt ma nem láttuk…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

*