Tevékenység

  • Archy közzétett egy állapot frissítést 7 hónap, 3 hét óta

    Yasin Hamed! Elnézést, de azt kell mondanom, hogy a kabaré újabb szintet lépett! Nem tudom, hogy hogyan fogunk egy szudáni apa és romániai anya gyerekét, aki már pályára is lépett a szudáni válogatottban magyarként “elszámolni”?! Ez már nekem magas és egyre inkább megmosolyogtató, de kínomban mosolygok…oké, Pejovics-nál megoldottuk, a nagyszülők között volt magyar, még Svedyuk-nál is elfogadom, de erre nagyon kíváncsi leszek, vagy nem kell az MLSZ-es pénz, akkor ezek szerint megcéloztuk az NBI-et, hogy külföldieket is hozunk?! De az egyértelmű, hogy most már azok jönnek, akik nem kellenek Csíkszeredán vagy Sepsiszentgyörgyön! Tényleg nevetséges, sokat elmond, hogy id. Sándor István mindig aktuális csapataiból kukázunk…komolyan mondom, hogy nekem ég a pofám!
    Amúgy biz’Isten nem lenne rossz, hiszen fiatal kora ellenére már majd 70 meccset letolt a román első osztályban…de ez ismét azt igazolja, hogy nincs koncepció, sajnos!
    Azon meg már végképp nem csodálkozom, hogy a kapusedző védett a második félidőben, míg a két fiatal kapusról semmi hír, az mondjuk igaz, hogy a Sepsi igazolt egy 28 éves román kapust, így simán elképzelhető, hogy tényleg Fejér Csongor jön a Sepsi második számú kapusa! Az tényleg jó igazolás lenne és Fadgyas miatt nem kellene aggódnunk, de tartok tőle, hogy ebben az esetben is Csíkszeredáról fogunk igazolni, bár a csapat első számú kapusa, Gyenge Szilárd nem is biztos, hogy olyan gyenge, ahogy a neve mondatja, de ennyi erővel maradhatott volna Ásványi, mert tapasztalat tekintetében egy szinten állnak…