Tevékenység

 • Bényei közzétett egy állapot frissítést 5 nap, 14 óra óta

  Sziasztok!
  Mivel ez a fórum a Nyíregyháza Spartacus szurkolói oldala, azért tényleg szűkség volna egy moderátorra!
  Szerintem itt csak a Szparival kapcsolatos gondolatainkat osszuk meg egymással!
  Ezen a fórumon a más csapatokat érintő hírek, a politikai nézetek, a különféle eszmék és minden más nem a Szparit közvetlenül érintő írások ne jelenhessenek meg.
  Mától induljunk tiszta lappal, ezeknek az elveknek a figyelembe vételével és kérem, a moderátort ezek betartatására keressen megoldást.
  Abban az esetben, ha a moderátort nem lép, akkor is kérlek beneteket arra, hogy azzal aki ezeket az elveket ezután is megszegi, annak az írására ne legyen reagálás semmilyen. Tehát közösítsük ki.
  Kérem, jelezétek aki egyetért velem.
  Köszönöm

  • Én úgy gondolom, hogy a Sóstói erdő fái megérdemlik, hogy egy nyíregyházi szurkolói forumon legalább megemlítsék a veszélyeztetett sorsukat.

   Hogy más csapatokról ne beszéljünk, meg politikáról…

   Oké, csak ezzel az baj hogy a bajnokságban más csapatok is vannak…. Meg azt is elintézhetnéd, hogy a politika kivonuljon a versenysportból… 2010 előtt senki nem politizált egy hasonló forumon…

   Mit tippelsz, a 2009-2010-es bajnokságban hol játszott a felcsút? A Fejér megyei harmadosztályú bajnikság Északi csoportjában! És semmi politika nincs a sportban? És a kizárásban sem volt semmi politika, ugye?

  • Én nem politizálok ha realista abbahagyja.Szerintem nem bírja ki…..

  • Moderálás?
   Ezzel kapcsolatban két dolog jut az eszembe:
   1., A Klub közöségesen fogalmazva le..szrja azt hogy mi itt miről írogatunk. Ha nem így lenne,akkor már rég beütött volna a legbrutálisabb cenzúra….
   2., Nehéz meghatározni,mi az ami moderálásra szorul és mi nem. Na jó, a trágárság, a durva személyeskedés szerintem is olyan dolog aminek itt nincs helye! Sehol nincs helye!
   A politika? Nehéz dolog.Ki dönti el mi minősül politikainak és a ha politikai hozzászólás is, ki dönti el,hogy a csapathoz kötődik vagy sem. Én azt várnám,ha már dönt,helyesen döntsön,ne úgy ,hogy utána hozzászólás özönt kap…
   Szerintem az tiszta sor,hogy ez egy foci fórum. Másnak nincs itt helye,de borzasztó nehéz azt eldönteni – helyesen! – hogy mi az aminek pontosan nincs itt helye. Nem olyan egyszerű ez,de abban mindenképp egyetértek,hogy aki trágár azt moderálni kellene.

  • Minden politika, a foci meg végképp az. 🙂 Nem hiszem, hogy sikerül kizárni a hozzászólásokból, főleg azoknál nem, akik a foci mellett kötődnek valamelyik irányzathoz. Elolvasod, és tovább lapozol… Én inkább a stílusra figyelnék jobban. Elsősorban mindenki mindenki ember, és maximum utána pártszimpatizáns. Így is illene beszélnünk egymással témától függetlenül. Vagy ha nem megy, akkor inkább nem beszélni. Ettől néha még az is jobb lenne … 🙁