Tevékenység

 • cica88 közzétett egy állapot frissítést 4 év, 3 hónap óta

  Sziasztok!

  Örülök annak, hogy Kósa Árpád párbeszédet kezdeményezett, külön jó, hogy a provokáló kommenteket figyelmen kívül hagyja. Az, hogy ilyenek egy sport fórumon vannak az a “relai”tás. Sok sok kitartást kívánok, mindenképpen használt a fórum színvonalának!

   

  Kisvárda: Az gondolom, hogy nem vagyunk egymás riválisai minél több erős városra van szüksége a megyének.

  Stadion: Nincs gond a 6500-al. Nem kell, hogy belerokkanjon a város a fenntartásba, mert kihasználatlan az infrastruktúra és ha emellett még atlétikai stadion is épül akkor hajrá.

  • Kedves cica!
   Köszönöm,hogy megválaszoltad a kérdéseimet,habár nem neked tettem fel őket és nem feltétlenül tőled vártam rájuk választ! 🙂 🙂

  • Megvilágosodtam! Egy meglévő, és 10-20 évre előre minden várható igényt kielégítő 12 ezres – a lakosság kb 1/10-e – stadion fenntartásába belerokkan Nyíregyháza, de nem rokkan bele Szombathely a 12 ezres – lakosság kb 1/7-e – stadion építésébe és fenntartásába, vagy a világhírű Mezőkövesd 5000-es – lakosság 1/3-a -stadionjának építésébe és fenntartásába! Megjegyzem, Kövesden a stadion csúcs egy Dvtk elleni meccs volt, 3500 néző – de abból is 2500 diósgyőri volt.
   Atllétika stadiion? A versenyzők szűk rokonságán kívűl kit érdekel az atlétika? Arra ott van a régi Vasutas pálya!

   Tudom, hogy nagyon bántja a fideszesek szemét, hogy a stadion jelenlegi formáját még Csabainé alatt kapta, de azért még nem kellene lerombolni! Pláne az új építésénél teletömni a zsebeket! Egyébként mit gondoltok, a mezőkövesdi stadiont építő Pharos 95 kft hova van bejegyezve? Felcsútra, a Mészáros és Mészáros cég székhelyére! Ők építik át a zte stadionját 9 000-ről 10500-ra! Zalaegerszeg lakossága 62000! Ők építették a balmazi pályát is, és nagy valószínüséggel itt is ők építenének.

   Röviden: Nyíregyházát és a nyíregyháziakat beárazták, kevesebbek vagyunk mint egy szombathelyi, egy zalaegerszegi, egy mezőkövesdi pláne egy kisvárdai! ide nem kell új stadion, pláne kevesebb nézővel!

   Egyébként a nevedben mit jelent a “88”?

  • Nem azt mondtam, hogy nem fontos, hanem azt, hogy külsős nem megy el megnézni! Nekem senkim sem játszik a Szpariban, de ha esik az eső vagy a hó, akkor is kimegyek! Atlétika versenyre még a legjobb időben sem mennék ki! Nem kell atlétika stadion, de kell jó minőségű futópálya, dobókőr, háló, ugrógödör, öltöző. Lelátó? Annak 2-300 embernek? Minek? Arra pont megfelel a Vasút pálya!

   Bérmorgónak nevezel, de megse próbálod cáfolni, amit a saját stadionunk jelenlegi befogadóképességéről, illetve a kövesdi, egerszegi, szombathelyi stadionokról irtam!

  • Kedves cica 88! Köszönöm szépen. Igyekszem.

  • http://www.futanet.hu/cikk/hetvegen-atletikai-orszagos-bajnoksagot-rendeztek

   Nézd meg, hány szurkoló van a fotókon! Lehet, hogy kimennék egy atlétika versenyre, ha a 100 méteres, a magas-és távolugró világcsúcstartók indulnának!

   De erre kevés az esély!