Tevékenység

 • bárki közzétett egy állapot frissítést 1 hónap, 1 hét óta

  2012. tulajdonosváltás(?) óta minimum ez a 16. edzőváltás!
  Az azóta itt megforduló a játékosok ,vezetők, koncepciók számának összeszámolását rábízom másra!
  Több mint két éve nem voltam meccsen, és erre nagyon nem vagyok büszke! És ami a legszomorúbb semmilyen érzelmet nem vált ki belőlem bármi legyen a Végeredmény ,amit korábban elképzelhetetlennek tartottam volna! És Semmi nem visz rá jelenleg, hogy ez megváltozzon! Mindenki El mehet oda ahova gondolom Játékostól ,vezetőtől, médiástól, tulajdonostól(ha van neki egyáltalán)!
  Ez a klub jelenleg nem létezik, csak nevében !Nincs otthona ,nincs tényleges gazdája ,nincsenek aktív Szurkolói(Tisztelet a kivételnek)! Egy Paksnak több első osztályú idénye van lassan, ha már nem több, mint Nekünk valaha volt, az európai kupaindulásról nem is beszélve ,ami itt csak álom (Legnagyobb Bűnnek mégis azt tartom, hogy 50kmrel keletebre egy 20000es porfészeknek ez mind Megadatott stadionostól, konferencia ligástól, Én szégyellem magam miatta)!
  Itt a tíz év alatt mikor volt olyan, hogy felelős vezető kiálljon feltegye a kezét és elnézést kérjen a történtekért, hibáztam, hibáztunk netalántán következménye is legyen!
  Ha játékos, vezető, lennék nagyon szeretnék itt játszani, lenni: Pénzemnél vagyok, nincsenek célok, nincs számonkérés!
  Én már azt sem bánnám ha előlről, alulról kellene kezdeni az egészet, csak történjen valami, de annak akiknek bármilyen szinten köze van hozzá, hogy ez a mostani helyzet kialakult és csendben vígan statisztál hozzá eltakarodhat oda jó messzire !

  • Nagy változásra ne számíts az elkövetkező időkben sem, sőt hamarosan lesz szerintem 17. és még utána sok edzőváltás. Tudom sokan szeretik Bálintot bűnbakká kikiáltani – valahol érthető is -, de szerintem már neki is nyomasztó ez az egész, minden gazdasági előnyével együtt, ráadásul ez a világ – beleértve mindent – meghaladja a képességeit. Jó példa erre Sóstón a Krúdy Vigadó amit esztelenül megvett, de lövése sincs, hogy mit kezdjen vele. Várja a “csókos milliárdokat” rá, de gazdaságosan üzemeltetni biztosan nem tudná még akkor sem, ha megtörténne a pénzügyi csoda. Peche van, mert ahogy a fuvarozó cégéhez megtalálta azt az embert, aki felépítette az egészet és üzemelteti, olyan szerencsétlenül nyúlt bele a számára teljesen idegen helyi labdarúgásba. Közeli ismerőstől tudom, hogy szegény még a futball alapszabályait sem ismerte – lehet még most sem , sőt sokáig azt sem tudta, hogy az akkori aktuális osztályban hány csapat van. Viszont a telefonjában benne volt Orbán Viktor közvetlen elérhetősége… 🙂