Tevékenység

 • Józsi állapotfrissítést küldött be a következő csoportba: Hajrá Szpari! / Csevegő csoport logójaHajrá Szpari! / Csevegő 1 év óta

  Nyílt levél Jámbor János Úrnak!

  Tisztelt Jámbor Úr!

  Nagyon sajnáljuk, hogy szeretett, csapatunk jelen helyzetében a nyílt levél formáját kell választanunk ahhoz, hogy kérdésinkre, válaszokat, aggodalmunkra nyugalmat kapjunk. Ha kapunk egyáltalán. Az, hogy a csapatunk, hogyan szerepel, azt nem kell Önnek bemutatni. Ahogy azt sem kell bemutatni, hogy a jelenlegi vezetőség, az csak a mélyrepülés irányába viszi a csapatunkat. A Vasast. Tetszik érteni, Jámbor Úr?! Nem egy neve nincs középszerű csapatot, hanem a Vasast. Nagyon jól tudja mindenki, hogy az Fc jelenlegi formájában, nem biztos, hogy létezne, ha akkor Ön nem jön. De ami múlt, az elmúlt. Minket, szurkolókat a jelen és a jövő érdekel. Csak a tisztánlátás végett. Nagyon sok pletyka kapott szárnyra az utóbbi időben, s szeretnénk, ha nyilvánosan, válaszolna ezekre a kérdésekre. Tényleg, csak a tisztánlátás végett, hiszen lehet, hogy ebben a helyzetben Ön sem lát tisztán, s kérdéseink hatására talán kénytelen lesz tisztán látni. Nézzük a kérdéseket:
  Meddig élvezi a jelenlegi vezetőség (az Fc szakmai igazgatója, s az edző) az Ön bizalmát, a jelenlegi helyzetben?
  Igaz-e, hogy a színfalak mögött arra megy ki a játék, hogy imádott Csapatunkból az MTK fiókcsapatát állítsák össze, s építsék fel?
  Amennyiben válasza nem, akkor miért kell erőlködni kölcsönkapott játékosokkal, miért nem erősítettünk a feljutás céljához megfelelően, olyan játékosokkal, akik eleve azért IS jöttek volna a csapathoz, hogy újra feljussunk az Nb1.-be. S nem, 2-3-4 év múlva, hanem jövőre. Kivételt képez Balajti Ádám.
  Meddig tűri Ön, ezt a lélektelen, céltalan játékot, s azokat a játékosokat, a csapatban, akik nem érdemlik meg, hogy a Vasas címeres mezét viseljék?
  Önnek a jelenlegi helyzetben mi a konkrét célja a csapattal?
  Amennyiben Önnek megfelel a jelenlegi állapot, higgye el, minket az sem zavar, csak akkor legyen egyenes, álljon elénk, ha a nyilvánosság elé nem is áll ki ezzel, s mondja azt, nagyon sajnálom, jelenleg többre nem futja, ez van, s nem reális cél a feljutás. Ha ez Önnek megfelel, akkor mondja ezt.
  Amennyiben segítségre van szüksége az őszinte válaszokat illetően, forduljon hozzánk bizalommal. Amennyiben szeretné a csapatot eladni, vagy szeretne megszabadulni tőle, kérjük, azt ne úgy tegye, ahogy most mi, szurkolók látjuk. Mert ez a passzivitás az Ön részéről, egyáltalán nem bizalomgerjesztő ránk, szurkolókra nézve. Akkor keresünk befektetőt, aki megveszi a csapatot, ha nincs más lehetőség. De nem szeretnénk azt látni, amit eddig láttunk, hogy céltalan, lélektelen játékosok halmazából, céltalan, lélektelen vezetőkkel álljuk a sarat, amíg… Amíg? Amíg esetleg Ön be nem jelenti, hogy kész, ennyi volt, roló lehúz.
  Kérjük tisztelettel, a közös tisztánlátásunk érdekében válaszoljon őszintén a fenti kérdésekre!
  Várjuk válaszát!

  Nekünk nem kellene egy hasonlót Révész felé csinálni? Itt se kerek minden a csapat körül!

  ✒️ NyZs
  📖 Vasas Angyalföld FB csoport

  • kruti replied 1 év óta

   Teljesen jogos ez a Vasas szúrkolók részéről. De akár a köszönet is jár, hogy megírták helyettünk, csupán a neveket kell kicserélni……..