Tevékenység

 • Józsi közzétett egy állapot frissítést 4 hónap, 4 hét óta

  Más téma,a sokak által szidott Mátyus csapata 5 forduló óta veretlen! 2-3 forduló és előttünk lesz! Sok hülye aki kiabált ellene még mindig ott ül a lelátón, és most mást szid!

  • Én kedveltem amikor itt volt. Végül is neki igazából a kizárás lett a veszte. Még NB3 ban megvolt a lendület ( köszönhetően a légiósoknak is ) de nb2 ben már nem volt meg az a csapat , hála az mlsz hülye korlátozásainak valamint, h mi is beálltunk a sorba a pénzért és nem alkalmaztunk légióst….

  • Nem akarok szócsatába szállni veled, de ezzel a játékosállománnyal Mátyus sem tudna mit kezdeni. Be kell látni, itt képességbeli hiányosságok vannak úgy fejben, mint lábban. Saját kapujuk elől nem tudnak 90 perc alatt úgy kihozni egy labdát, hogy ne ívelgetés legyen a harmadik, vagy negyedik passz után. Nem tartom Lengyelt egy Menottinak, de biztosra veszem, hogy nem erre bíztatja őket. Robotolnak, szaladgálnak a saját képességeiknek megfelelően, de sajnos ész nincs közöttük a pályán, amikor már a világ legjobb edzője is tehetetlen szemlélő csak. Óvnék mindenkit a túlzott elvárásoktól mindaddig, ameddig az utánpótlásban meg nem jelenik mondjuk egy Bücs Zsolt reinkarnáció, aki észt vitt a csapatjátékba. Azért őt írtam, mert ő nem egy idehozott, vett játékos volt, hanem helyi nevelés, ami most is a főirány.

   • Én meg mondanám neked gyere ki délutánonként a kicsik edzésére a stadinonba, vagy az örökösföldre! Nézd meg ,hogy ölik ki a kreativiást a gyerekekből! Mikor lebassza az edző a harmadik csel után, hogy maximum kettő után miért nem passzol,na ekkor felforr az agyvizem, 6-9 éves játékosokból kiölik a tehetséget! Ahelyett,hogy biztatná,csináld és fektesd le az összest! Elveszik az önbizalmat ezek a tulképzett edzők!!!!

    • Így lehet a kreatív, csibész (jó értelemben), nem beszari tehetségekből átlagos játékosokat “gyártani”!
     Szerintem ez az egész magyar utánpótlás-nevelésre jellemző lehet, ezért nem bukkant fel évek óta egy igazán klasszis játékos sem az egész országban.

    • Tudom miről beszélsz. Teljesen igazad van. Fiam ezért váltott sportágat korábban. A hétéves gyerekek nem tudták megjegyezni az összetett “tudományos” feladatok sorrendiségét edzésen, a kedvük is elment az egésztől. A játékosság kiölése már ott elkezdődött belőlük, ráadásul úgy, hogy az “edzőnek” türelme sem volt hozzájuk.