Tevékenység

 • Józsi közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 3 nap óta

  Nem gondoljátok,hogy túl sok gólt rúgtunk a felkészülés alatt? Kíváncsi leszek én erre az 1-5 helyre ilyen gólátlaggal. Jó ,ha a bennmaradás meglesz!

  • Csak valószínűleg az Nb2-be nem egy Loki ellen fogunk játszani akik csak egy gólt tudtak rúgni nekünk nehezen…. De tipikus magyar felfogás a tied “szar lesz minden”
   Majd akkor legyél aktív ha jók leszünk😙

   • Tipikusan elvakult vagy , szlovén 2-3 osztályú gárdák ellen játszottunk, és ott sem rúgtunk 1 góltól többet! Nyíljon már ki a szemed!

    • Neked kellene hogy ki nyíljon a szemed ősember… Nem zavar hogy szlovén első éd másodosztályú csapatok voltak?😂 Szánalmas vagy siralmas életed lehet ha edzőmeccsekből indulsz ki menj akkor szurkolj olyan csapatnak aki mindig nyer biztos a ZTE is jobb csapat akkor mint a Milán mert elverték őket… Nem lesznek kiesési gondjaink de feljútni se fogunk de viszont jobb csapatunk lesz mint a tavalyi… de te élj nyugodtan negatívan🤡🤡

     • Szeretnéd te,ha ilyen szánalmas , és siralmas életed lenne:) aminek egyébként semmi közöd sincs. Nézzed továbbra is ilyen elvakultan majd pár forduló után rájössz, hogy gól nélkül nehéz meccseket nyerni! Feczkó csapatai egy sem a támadójátékáról volt híres! Ahhoz, hogy valaki támadójátékot játsszon a csapatával, nem elég csak támadókat igazolni, ahhoz megfelelő taktika is kell, ami itt nincs!

  • Bajnokság még sehol, de a szurkolói ütközetek már zajlanak. 🙂 Ez az idény még akkor is kuka, ha Sényő csak pár kilométer a hazai meccsekre. Gond akkor lesz, ha az új befőttesüvegbe rakják majd el a szart, és teszik fel a spájzba a polcra. Már az egy élmény lesz, ha ebben a bajnokságban felcsillan a remény egy valamirevaló csapat beköltöztetése az új stadionba. Ahhoz pedig valahol az első ötben kellene végezni… Vak sem tudna másat mondani, csak azt, hogy majd meglátjuk. Kívánom, hogy senki se csalódjon, akit még érdekel Nyíregyházán a város labdarúgása.