Tevékenység

 • Csicso80 közzétett egy állapot frissítést 2 hét, 5 nap óta

  Emberek, nem elég hogy, szerda 18:00 órára rakták a diók elleni meccset, de még csak nem is közvetítik. Ezek tényleg fogalmatlanok még mindig. Buzi mlsz.

  • Ilyenkor a két klub miért nem kéri mondjuk 20.00-ás kezdésre rakni? 5-ig dolgozok. Még is hogyan fogok odaérni 6-ra???

  • Most már végkép nem értem, hogy kik lehetnek azok az erők (helyi és országos) akik azon ügyködnek, hogy láthatatlanná változtassák a Szparit. Nem elég a hortobágyi kitelepítésünk, most már az országos médiát sem érdekeljük, pedig jelenleg vezetjük a tabellát, ráadásul a legtöbb rúgott gólt is mi szereztük. Vajon milyen óriási hibát véthettünk mi Szpari drukkerek, hogy rejtegetik elölünk az eredményes és most már időnként látványt is nyújtó csapatunkat?
   Tegnap a Katari U-23 válogatott elleni meccs azért rámutatott, hogy bőven van hova fejlődnünk, mind egyénileg és mind játékban, az anyagikról nem is beszélve, talán az egyedüli felmentésünk a híres mondás: “kis pénz, kis foci”.

   • Katar ellen a Szpai II játszott.
    A meccset nem láttam, de az eredmény elfogadható.

    • A mérkőzés első nagyobb részében azért játszottak az első csapatból is páran. A frissen igazolt jobb hátvédünk bizonytalanúl kezdett, később már rájött, hogy az ellenfél játékosok képességei lényegesen meghaladják a magyar szintet és minden idegszállal csak a védekezéssel kell most törődnie. Az új honosított középcsatárunk jó felépítésű, ziccerekbe is került, de mindig meg is ijedt a döntő helyzetekben, remélem ez nem alaphibája. Az eredmény valóban nem tükrözi a két csapat közötti fényévnyi különbséget.