Tevékenység

 • Diktator közzétett egy állapot frissítést 3 év, 4 hónap óta

  Én kint leszek vasárnap a meccsen /mint ahogy 81 óta szinte minden hazai meccsünkön, és nagyon sok idegenbelin is/ és nem tartom magam hülyének! Én nem divat szurkoló vagyok mint itt a fórumon egyesek, akik csak akkor járnak ki, ha szárnyal a csapat. Ettől sokkal rosszabb helyzetben is volt már a szeretett csapatunk, akkor is mellettük álltam, minta hogy most is. El kell fogadni, hogy esélyünk sincs a feljutásra, de igazából ez már rég eldőlt, csak hülyítették az embereket! Most már tét nélkül lehet játszani, és el kell kezdeni felkészülni a jövő évre. A csapat egy része, nem üti meg sajnos még a másodosztály szintjét sem, de vannak kiégett, motiválatlan játékosaink is, amire semmi szükségünk nincs. Azért nem írok neveket, mert nem akarok senkit megbántani. Ami biztos, hogy a debreceni kontingensből csak Kartikot és Szécsit hagynám meg. Szeretném megkérni a vezetőséget, hogy a lokiból ne hozzanak ide nekünk több játékost! Abból még soha nem jöttünk ki jól! Fiatal motivált játékosokra van szükségünk, mint például a múlt héten a Siófok balhátvédje Farkas Norbert. Nekem nagyon tetszett a játéka, jó felépítésű, harcos, jól cselez, jó a rugótechnikája, 25 éves és az látszott rajta, nem szeret veszíteni. A mi Farkasunkat szívesen odaadnám érte! De a középhátvédjük Cingráber is megérne egy beszélgetést. A Vasastól van náluk kölcsön és még csak 20 éves. Jövőre az egyik fiatal helyünkre jó lenne! Az edző kérdés már jóval nehezebb, nem sok kiváló szakember dolgozik kis hazánkban! Meg kellene környékezni Csertőit, hátha ide lehetne csábítani valahogy! Amit a Pakssal csinál és előtte a Haladással, azt jelzi, hogy valamit ért a szakmához. Én most legjobban a Gyirmótnak kezdtem szurkolni a mennyei 1-ben. Hátha magukra találnak és valami csoda folytán kiejtik a hurkát meg a diókat! Akkor aztán szép bajnokságunk lenne, tele rangadókkal /dio, hurka, Győr, Szeged, Békéscsaba, ZTE/! Az Nb1-nek hívott fideszes foss akkor már qrvára nem érdekelne alcsúttal, matyókkal, szarvárdával, mtkval, sötétvárral. Ja és a legfontosabb: HAJRÁ SZPARI!

  • Én a CsK-t szívesebben oda adnám! Hajt hajt de nem halad ! Messze a leg gyengébb a csapatban!
   Egyébként valóban jól játszott az a bal bekk!
   Hajrá Szpari

  • Látod, ezért jó, h nem vagyunk egyformák. Te így látod a meccsre járást, mások pedig ellenkezőleg. Én is kijártam, NB3-ban is, a Faragó korszakban is, de ott elfogadtam, h ez van és tudtam, h nem vagyunk képesek többre, de aki itt volt az kitette a szívét (többnyire)természetesen az NB3 egy másik tészta volt, de egy másik van most is. Én nem hiszem, h ennyire vagyunk képesek és máshogy nem tudom a véleményemet kimutatni csak azzal, h nem megyek. Engem elveszített a csapat, a klub. Tegyenek érte, h visszamenjek. Soha nem gondoltam volna, h egyszer ilyet írok, de ez van. Én átverve érzem magam és nem fogok azért fizetni, h még a pénztárcám is megérezze. Nem az az 1000 forint vágna földhöz, de , h én fizessek ezért a lélektelen, nyögvenyelős valamiért?
   Én már kitartottam többször is ezért a csapatért, most egyszer a csapat is megpróbálhat visszaszerezni engem.
   Így döntöttem és tiszteletben tartom a mások véleményét, döntését, de nem leszek kevésbé szurkoló ha én ezt így látom helyesnek.

   Továbbra is Hajrá Szpari, de egyenlőre ez nem az a Szpari!

  • Kikérem magamnak! Engem nem hülyítenek, csak téged! 😀 Elvégre én nem is vagyok igazi szurkoló 😀

  • Hajrá Szpari!!!Nyerjünk 1:0 ra és haladjunk egy kicsit feljebb!

  • Fentebbi statisztika engem igazol nem akarom én bántani de ha valaki csak a szívét teszi ki a pályára erre elég! Hajrá szpari!

   • Törteivel kapcsolatban 7-8 lejátszott meccs után lenne emberi a statisztikára hivatkozni!
    Bár lenne vagy 15 Törtei mentalitású játékosunk!