Tevékenység

 • dlaci közzétett egy állapot frissítést 2 év óta

  Kedves Easternboy! Levezetted kissé lekezelően ezt az általam nagyra becsült női röplabdát!!! Ha járnál a meccseikre akkor látnád az elszántságot, tudást,profizmust,győzni akarást, ami a túlárazott nb2 csapatunkban 2015 óta nem láttam!!!!!Ha járnál a meccseikre látnád hogy legalább annyian kint vagyunk mint a Szpari meccsein, sőt még a rangadókon többen is!!!Ez egy jól felépített klub és (bár nem látok bele ) biztos töredék költségvetésből a focival szemben!!!De a lényeg tudod mi? Az hogy függetlenül ki a tulaj , ha kimegyek akkor jól szórakozom és nem idegbetegeskedek mint a foci meccseken! Lehet tanulni ezektől a lányoktól az aranylábúaknaK!!! Eredményeik: 5 bajnoki cím, 8 kupagyőzelem!!!!!

  • dlaci replied 2 év óta

   U.i: Itt a vezetés tudatosan építő jelleg igazol!!!!!

  • Zoran replied 2 év óta

   Akkor is női röplabda marad. Lehet védeni a röpit de olyan mint a foci sosem lesz ez a sportág.

   • Én még akkor jártam női röplabda meccsre , amikor még a Bembe játszottak, és csupa nyíregyházi játszott!

  • qgli55 replied 2 év óta

   Még jó, hogy egy női röplabda csapat “töredék költségvetésből” gazdálkodik, mint egy labdarúgó klub! Egy kissé rövidebb a keretük is, de minden egyéb költség, ami szükséges egy klub működtetéséhez, nagyságrendekkel magasabb a futballban.
   Egyébként kíváncsi lennék én annak a töredéknek a mértékére!
   Az utóbbi 5 évben volt bajnoki címe a röpiseknek?
   Szerintem női röplabdában sokkal könnyebb elérni egy bajnoki címet, mint fociban (Nb2-ben) dobogóra befutni.
   Egyébként szurkolok én is a női röpiseknek.

  • Kedves DLaci!
   Mielőtt még komplett hülyének néznél,arra kérlek ,ne ferdíts! Ha azt vetted ki bármelyik hozzászólásomból,hogy én lenézem a női röplabdát,akkor félreértettél! Én becsülöm,mint minden sportágat,sőt! Elismerem az eredményeit! Örülök,hogy ott jól érzed magad,ez sem vitatéma. De mielőtt teljesen félrevinnéd a lényeget ,had szögezzem le,hogy az nem a női röplabda sportág érdeme,hogy ugyanannyian vannak kinn a meccseiken,mint a foci meccsen! Ha felelőst keresünk ,akkor a tulajdonos bácsit és a polgármestert emelném ki. Rögtön hozzáteszem,hogy nem ők fociznak,hanem a játékosok és az ő produkciójuk jelenik meg a pályán. Azonban nem ők döntik el,milyen erős keret alakul ki és milyen játékostársakkal játszhatnak majd együtt,sőt nem ők választanak edzőt és ezzel szakmai programot sem. Ha meg akarjuk keresni azt a személyt aki ezért felel,akkor segítek: Révész Bálintnak hívják. MIért? Mert a sok szereplővel ellentétben ő képviseli ebben a klubban a folytonosságot – sajnos csak ő, mindenki más jön, és rövid időn belül megy. Szóval,hogy a Szpari ennyire érdekli az embereket,azt nem a női röpi ellenállhatatlan népszerűsége,hanem a helyi futball lezüllesztése eredményezi! Még mielőtt azt sugallnád,hogy az a szám mekkora nagy amit te a röpi meccseken tapasztalsz. Nem az a nagy,hanem ez a borzalmasan kevés. Ma másik potens személy aki ezért a tendenciáért felel,az a polgármester ,aki ha arányosan ennyire támogatná a focit,mint a női röpi szakágat ( jaj,hopp! véleltlenül ő a szövetség elnöke) akkor nem lenne itt gond a focival sem. De ő az egyszerűbb megoldást választotta az évek alatt: inkább a focit zülleszti le szép lassan de egyértelműen. És még egy fontos dolog: EGYÁLTALÁN NEM MINDEGY SOHA,SEHOL,HOGY KI A TULAJ. Amúgy szépen megférne két relatíve eredményes szakág, sportág egymás mellett a városban,sőt több is! Volt rá példa évtizedekkel ezelőtt. Ja akkor még nem ez a polgi volt….. ! Azt tanácsolom,hogy ebből indulj ki ,mielőtt félreviszel itt bármilyen hozzászólást! És még tanácsolom,hogy olvasd el a többiek mostani hozzászólását is,és akkor látni fogod kinek van igaza. 😉

   • Gyorsan megnéztem, mivolt abban az évben amikor a papi lett a polgármester.

    15 forduló után
    1. Szpari 36 pont
    2. Mezőkövesd 30 pont
    3. Dvtk 29 pont

    Jön az önkormányzati választás, a Dvtk edzője – Benczés – önkormányzati képviselő lesz a kormánypárt színeiben Miskolcon, itt meg a papi legény.

    30. forduló után

    1. Dvtk 68 pont
    2. Mezőkövesd 62
    3. Szpari 60

    • Realista! Megnézted,megnézted. De megint elkerüli valami a figyelmedet. Ez volt megbeszélve és ebben már a papi legény érdeme is benne volt. Őt ősszel válaszották meg, és tavasszal már sok benfentessel beszéltem,akik állították,hogy Nyíregyházán nem lesz minőségi futball 10 évig. Mondjuk Mátyusék belerondítottak ebbe, ezért kellett valami amivel kizárták őket… 🙂 És ez nem vérlázító ellenbeszéd, én ugyanis a jelenlegi kormány mellett vagyok! De még mennyire! Viszont tartom,hogy ha egy kormánypárti politikus vagy vállalkozó kerülnek az említett személyek helyére ,az egycsapásra megoldaná a dolgokat. Tehát itt nem politikai kérdésről van szó,hanem személyiről….

     • “Viszont tartom,hogy ha egy kormánypárti politikus vagy vállalkozó kerülnek az említett személyek helyére ,az egycsapásra megoldaná a dolgokat. Tehát itt nem politikai kérdésről van szó,hanem személyiről….”

      Szóval jön egy kormánypárti, és dőlnének a közpénzmilliárdok… És ez nem politikai hanem személyi kérdés….

      Ahogy a teniszezőknél sem, ahol csak összejött 3.5 milliárd hiány… De természetesen a volt elnökbnem tehet róla – fideszes – de majd Lázár rendbehozza a költségvetést. Közpénzből…

      A profi sportból ki kellene vonulnia a politikának! Több megy rá, mint a felsőoktatásra!

      Pont tegnap olvastam, hogy a német női kézilabda klubbok nem tudnak anyagilag versenyezni a magyar klubbokkal… És itt nem a Győrre gondoltak! Szerinted ez normális?

   • dlaci replied 2 év óta

    Easternboy! Amit leirtál azzal egyetértek. Én csak azért irtam amit ,mert ne ez a röpi legyen már a hibás mert extraligás topcsapat, (támogatja a nekem sem szívemcsücske polgi ),jó a marketing ,van eredményesség ami egyre több szurkoló csábit oda!!Mert a szórakozni vágyó oda jár!!!. Ez a foci ilyen formában nézhetetlen és ha nem követelik meg az aktuális vezetők profi hozzáállást a focistáktól akkor ez igy is marad!!!2015 óta az állóvizben evezünk!!!!Minden évben ugyanaz a mondóka és továbbra is a nagy semmi!!!!Pedig a feltételek adottak,de ha a tulajnak ez elég akkor nézze ő !!! Én inkább megyek oda ahol jól érzem magam! Szombati tv meccs nálam a vizválasztó lesz!!!!

    • Igazad van! Ezzel nem is tudok vitatkozni! Hidd el én is ezt teszem: inkább nézek egy sporteseményt a tévében, más foci csapatok meccsét,mert akkor legalább nem idegeskedek. Most is tartok a szombattól,amikor tv-s meccsen lép fel a Szpari: könnyen lehet,hogy megint égés lesz. Az elmúlt 5-6 évben nem igen volt olyan tv-s meccs ahol nem minket vertek volna ,sőt,legutóbb már élőben bunkóskodtak a nyíregyházi sportvezetők (Győr) – nekem ez nem hiányzik! Végezetül, én is szurkolok a női röpiseknek! Semmi bajom velük,sőt! Ők mindent megtesznek azért ,hogy népszerűek legyenek! De továbbra is tartom,hogy egy igazi nyíregyházi sportéletben helye van egymás mellett egy jó női röplabda csapatnak és egy nb1-es focicsapatnak.