Tevékenység

 • dlaci közzétett egy állapot frissítést 4 hónap, 3 hét óta

  A nap igazsága: A Nyíregyháza semmit nem tett le az asztalra!!!

  • Bakker Ötvös, hol tanultad ezt a szabadrúgás technikát ? Kecsegtető helyről 16 és fél méterről 4 méterrel kapu felé és mellé rúgod a labdát…. Bravó, ezt én semmi edzéssel 50 felett ugyanígy megcsinálom! Nem igaz, hogy egy Svedyuknál nincs egy jobb bakbunkó. Az egész meccsen ott, és akkor játszották át, amikor és ahol akarták a nem túl acélos Haladás csatárok. Jánvári, és Fodor a gól előtt mi a f*szt csináltatok. Mennyit kaptok ezért a totálisan amatőr megoldásokért, amit műveltek?

   • Véletlenül töröltem egy hozzászólásomat, amihez már Kruti és Qgli is kommenteltek, és így azok a kommentek is eltűntek, legalább is nálam, elnézést fiúk!

    • Csak annyit irtam, h az egy dolog, h elront vki egy pontrugast, de h mezőnyben olyan lassan es körülmenyesen jatszon mint a msi meccsen az gáz. Sztem a vardai srácban volt egy kis lendület, talan Györgyi es Arthur is vitt egy kis életet a csapatba, de alapvetően mint egy sörmeccsen lézengő old boys csapatot neztem volna, Mondjuk a hali is qva gyende, de legalább ők rugtsk egy gólt. Mondjuk, ha ezzrl a jatékkal po tot is dzerzünk akkor iscsalodott lennék. Ez nem foci, ez szenvedés.

   • Nyugodj meg, nem olyan nagy a visszaesés, ha egyáltalán volt. Nem tudnak ezek a játékosok sokkal többet. Feltűnő, hogy mennyire nem merik bevállalni egy az egyet. Ez mindent elárul a képességekről.