Tevékenység

 • dlaci közzétett egy állapot frissítést 1 év, 2 hónap óta

  Feczkót meg se keresték!!!! Szivesen jött volna!!!Ne írjunk már valótlanságokat ha nem tudjuk miről van szó!!!

  • Ebben az a szomorú,hogy kifelé folyamatosan az megy a kommunikációban,hogy nehéz idehozni bárkit, mert Szabolcs megye meg mert messze van….Kisvárda is Szabolcs megye és még messzebb van! Oda megy mindenki akit akarnak…Itt sztem amióta ez a fura kombó van (Révész nagyapó+polgi),mintha direkt fapadosra terveznének mindent….Ide jöhet mindenki az ömlő ingyen pénzért többször is….és aki érték azt adjuk oda a szomszédnak,a riválisnak ,bárkinek csak minél könnyebben jussunk haszonhoz! Miben más a Révész által lehúzott 10 év attól ami előtte volt? Azelőtt sem jött ide senki, akkor is elkótyavetyéltek innen minden tehetséget bagóért….Nem akarom védeni Sándort,de aki régen figyel a Szparit az tudja,hogy itt az utóbbi 30 évben csak ő csinált olyat amire emlékezni érdemes: először egyedül, utána Lucsánszkyval….Ja és egy Révész nevű emberrel volt utoljára 3 évig nb1-es egyfolytában a csapat,de őt nem Bálintnak hívták ,hanem Attilának! Bálint apónak meg jutott a kizárás, az nb3, a botrányok és a nihil 6 évig…..Most is megjelent egy cikk amiben mondott néhány nagyot,hogy lecsillapítsa a szurkolókat,akik , már tüntetni kezdtek ellene….Nem lesz itt semmi amíg ő marad.

   • Mégis úgy tűnik, hogy Sándor Pista bácsiék szerződtetési módszereit sokan nem csípik. (De ez már nem újdonság a Szparinál, szerintem korábban is ezért voltak a hirtelen szakítások vele.)

    • Pénz nélkül nem megy sehol. Másrészt meg el kell dönteni,hogy meg akarunk-e itt felelni mindenkinek vagy esetleg rámegyünk az eredmnyességre – mindegy hogyan. De pénz nélkül nem megy.

  • Sok sikert kívánok Pacaj Szergejnek!Hajrá Szpari!