Tevékenység

  • dlaci közzétett egy állapot frissítést 4 hónap, 1 hét óta

    Három okból nem fog ide jönni komolyabb játékos .1: nincs kitűzött cél. 2: a bérezés mindenütt jobb.3: aki nincs ingyen az nem kell .

    • A bérezés egyáltalán nem rosszabb, mint máshol.(kivéve vasas ,dvtk) Még a Szolnoki Máv ügyvezetője is lenyilatkozta mikor leigazoltuk Novákot , hogy olyan bért ajánlott neki a Szpari amivel a Szolnok nem tud versenyezni. Fejért is megvette a klub, most télen Gengeliczkit is kivásárolta a soroksári szerződésből. Szerintem Kecskeméten jóval kisebb fizetések vannak. Ha megtudnád, hogy milyen bérek vannak itt lehet meglepődnél.

      • Feneketlen pénztárcából könnyebb csapatot összerakni, de a pályán nem pénzeszsákok játszanak egymással. Az NB2-ben teljesen jó példa az általad is felhozott Kecskemét esete. Természetesen fontos a játékosminőség, de legalább olyan fontos, hogy valódi tulajdonosa legyen egy csapatnak. Egy jó tulajdonosnak van célja, ért ahhoz amibe befektet, illetve a kitűzött célhoz biztosítani tudja az anyagi forrásokat. Mindenki döntse el maga, hogy ezekből mi valósul meg a magyar labdarúgásban, azon belül is Nyíregyházán. Magyar foci valójában csak bolhacirkusz , nemzetközi porondon életképtelen. A nyíregyházi foci jelenlegi helyzetét- a magyar labdarúgáson belül – hűen tükrözi az a 14-es szám, amit a monitor jobb első sarkában látok jelenleg. Bízzunk benne, hogy egyszer lesz ez jobb is.

    • Azért vannak időnként ingyen igazolható jó játékos… csak időben kell róla tudomást szerezni….