Tevékenység

 • easternboy közzétett egy állapot frissítést 3 év, 10 hónap óta

  Bizalomból nem fogunk feljutni. Brekk úrnak (és most már úgy látom Révész úrnak is) van bőven a bizalomból. Az a baj,hogy a mai futballban már nem lehet komolyat lépni “pusztai betyárságól” illetve ígéretekből. Egy mai igazán profi vezetésnek a bizalom,és igéretek mellett meg kell tudni lépni a kemény és kellemetlen lépéseket is! Brekk most is a feljutásról beszél. MI lesz ha nem sikerül (ez a jelenlegi állás szerint erősen sanszos)? Azt fogják mondani,hogy megpróbáltuk és így jártunk? Hát lehet ezt mondani,de ez nem így működik! Ez akkor már puszta magyarázkodás lesz és pont ők nem tartják majd meg az ígéretüket…mindenki látni fogja,hogy ezer alkalmuk lett volna változtatni és beváltani az ígéretet – csakhát nem tették….én ezt nem szeretném megélni!

  Nem tudom mi lesz – lehet happy end,lehet teljes csalódás a vége..de a szurkolókat nem kellene hülyíteni.

  Ezzel nem azt akarom mondani,hogy mindenért Mátyus a hibás (én nem felejtettem el az nb-1-es bennmaradást és az nb3-as feljutást sem!),de ha van jobb megoldás egy új edző személyében ,akkor azt mihamarabb meg kell lépni!  Ami ennél is fontosabb: EZ A KERET NAGYON GYENGE! Bárki is jön ide ,nem fog feljutni ezzel a kerettel! A tél még messze van, nem biztos hogy várni kéne addig……

  • igazából semmi. max a csapatnevek .

  • Azért mégsem mindegy, hogy a csapatom, akinek szurkolok, az 1., vagy a 2. vonalban focizik! Némi színvonalkülönbség is van a 2 oszrály között, mondjuk szerintem nem sok.
   Ugyanakkor én is azon a véleményen vagyok, hogy a 12 csapatos Nb1-be teljesen felesleges feljutni, mert szerintem az Nb1-es tagságunk úgysem lenne hosszú élettartamú. A 16 csapatos Nb1-nél már más lenne a véleményem, mert 16-ban könnyebb lenne megkapaszkodi!
   De vannak olyan vélemények is, hogy ha csak 1 évig vagyunk az első osztályban, úgy is megéri, mert a csapat a legjobb magyar csapatokat tudja elhozni nekünk a stadionba. Igazából ebben is van valami, de csak akkor, ha egy éven keresztül nem nekünk jut a pofozógép szerepkör.

  • Most kivételesen egyetértek easternboy Veled!

  • Én ezzel nem értek egyet! Igenis van különbség! Még akkor is ,ha a színvonal a béka s.gge alatt van. Másfelől erkölcsi dolog: ha én a szakmámban becsülettel dolgozom,és vannak saját magammal szembeni elvárásaim, igényeim,akkor minden áron a legjobbra törekszem. Meglehet,ez nem lesz elég,de eleve belenyugodni, és már az elején azt kimondani,hogy tuljdonképp mindegy,mert minek is feljutni…ez olyan mint amikor azt mondom: bemegyek dolgozni,de úgyis sz.rt csinálok majd abban a 8 órában,mert hát minek is dolgozni. Hát ha másért nem azért,hogy ne teljen el eseménytelenül ,unalmasan és mindenmindegy alapon…Sztem igenis van értelme feljutni,mert ez a magyar nemzeti bajnokság első és legmagasabb osztálya! És ha épp nem vagyunk benne,akkor se tegyünk már úgy,mintha kívülállók lennénk és ha kívülállók vagyunk akkor már lehet fikázni, meg szégyen odatartozni..Nos ez nem így működik: ha az nb1 sz.r ,akkor az nb2 még sz.rabb mert az egy lépéssel ,osztállyal mindig lejjebb van és lesz is. Majd szóljatok ha ez megváltozik egyszer…

  • Azért amikor azt írod,hogy gyenge a keretünk,hasonlítsd össze a Balmazéval.Előttünk vannak a tabellán,itthon vertek meg bennünket,a 90%-át nem is ismered!!

   • Ha azt hiszed,hogy egy keret erőssége minden esetben attól függ,ismered-e a játékosait,akkor nagyot tévedsz! Anno a Sándor T.,Dombi, Madar tengely tök ismeretlenül robbant be az akkori újonc Loki csapatában. Előtte nemsokan hallottak róluk…és ez csak egy a millió példából. Én nem hinném,hogy attól hogy van egy Rudolfunk,Máténk,Tiszánk, el kellene elájulniuk az ellenfeleknek. Olvasd csak el az országos fórumokat.Hemzsegnek a Szparit lesajnáló hsz-ek Rudolf és Tisza leigazolása miatt . Persze ettől még nem törvényszerű,hogy nullák – az a baj,hogy tény hogy nullák!

  • Tiszteletben tartom a véleményedet: te így látod…én viszont abszolút nem ájultam el tőle! Nézd meg a transfermarktos értékét. Annak arányában elég gyengus. Más kérdés,hogy itt sokan megelégszenek ezzel is amit nyújt. Végülis van ebben is igazad: attól mindenképp jobbat nyújt,mint az eddigi itthoni klubjaiban: ott ugyanis nem játszott…